sare55 23 haftalik hamileyim. denemedigim bisey kalmadi. 12 saattir midemde aşırı bi yanma var. ama aşiri bu sefer. her zaman oluyodu ama. reniie emme ilaci icsem nolurki. doktora yazdim msjma dönmedi. daha dayanamiyorum.
Deletedmom67 sare55 bende emme hapını cok bunaldığımda kullanıyorum ama bilemedim cnm . Başkası icin yorum yapmak zor 😊
Gunesimveben sare55 doktorum bna mide yanmalarina karsi rennie surup vermisti sizde ilacinizin gebelere uygun olup olmadigina dair icindeki kagidini okuyun bnce yada internette kimlee kullanabilir yazdığınızda cikar
sare55 Deniz2961 surubunu doktorum yazmisti bitti iste. köydeyim eczabeyede gidemedim. ama emme hapi var evde
EsraDgny sare55 doktorum rennie duo şurup ya da gaviscon advance kullanabilirsin demişti bana ikiside hamilelikte kullanılabiliyor bence şurubunu al özellikle şurubu verdi çünkü bana
ErsiNuray sare55 canm kimiso zararli diyor ama bnde mecbur kalnca zeytin cekirdegi yutuyorm 2 tane rahatlatyor beni mide asitini aliyormus netten arastr istersen
merination sare55 33.haftamdagim 4 şişe rennie surup bitirdim sürekli mide yanma var doktor şurubun zararı yok diyor şurubunu iç bence
Esrelf sare55 canım gebelikte kullanılıyor. Prospektüsünü okursan ordada yazıyor gebelikte kullanılır diye.
Duru sare55 doktor bana recete olarak yazmisti midem kotu oldukca reni tablet kullaniyorum.prokpektuste de uygun yaziyor
FeruzKoca sare55 ben 6 saatte bir 2 kapak içiyordum merak etme canım kana karışmıyor hamilelere uygundur