Ayse-tatli Gulnuruz hayır ama çok yükseliyor kalbime ve gözüme vuruyor doktorlar hepsi kendi doktorum dahil mümkün değil derken dün doktorum bir anda daha iyi tansiyonla normal daha kolay olur falan dedi şok oldum cuma çağırdı beni belki suni sancı belki sezeryan dedi ama ben kendime korkuyorum çünkü gözlerim görmüyor
Gulnuruz Ayse-tatli annem teyzem preeklampsi geçirdiler damarda çentikten dolayı düzenli takip olmadığından çok problem yaşamışlar tansiyon 16 larda sizin gibi gözleri görmemiş nerdeyse detaylı ultrasonda baktırmışmıydınız herhangi bir damarda darlık yada tıkanıklık varmıydı acaba ama son günleriniz zaten umarım haftasıda dolmuştur sağlıklıca kucağınıza alırsnız 🙏🏻 Bol su için tuzlu yemeyin Sevgiler
Ayse-tatli Gulnuruz evet hep kontrol ediyorlar hep tahliller falan 37. Hafta bitti şükür amin canım saol Allah razı olsun
BusraNaz Merhaba şuan 35. Haftamdayım tansiyon 13/8 14/9 oluyor hergün 1 kere yükseliyor bu 10 gündür dün gittim doktora alfamet başladı perşembe tekrar çağırdı sizce sezaryene mi alacak başına gelen bilgilendirebilir mi ?