Gmz11 Bu hafta 37yi dolduruyorum 🙏🏻 Bugün doktoruma gidicem son kontrol için hem nst hem ultrasonla bakacaklar . Aklıma takılan bişey var açılma var mı diye bakılıyor mu alttan son kontrol de ?
symydgr0302 Gmz11 ben 37 de çatı muayenesi ve alttan muayene oldum hiç korkulcsk birşey yok doktorum çok kibar nazik davrandı canım yanmadı saniyelik işlem
HvvGlKrdl Gmz11 canim bende yarın dolduruyorum. Persembe gunu 38.hafta insallah 🙏 bende burada bekleyeyim bari..
Gmz11 HvvGlKrdl ay çok merak ediyorum çoğu herkes çatı muayenesi olur diyo görümcem benim gittiğim doktora gitmişti oda asla olmaz alttan bakmıyor diyo doktor kafam karıştı
HvvGlKrdl Gmz11 alttan bakmadan nasil anlicak ki? Kesinlikle bakar bnce canim ama korkulacak bisey degil. Ben Almanya'dayim ilk aydan beri alttan bakmasina aliskinim.. Aciklik ve cati muayenesi de yapmisti 33 haftalikken falan..
Tubabyk 36+4olduk bugun kontrle gttim nstde sancı çktı. Doktrm dogum hanye gönderdi 40dk nstde kal dedi ordada sancı ve agrı çktı. Hc beklemyrdm allattan muane etti. Agrn kanaman yada suyun gelrse gel dedi doktr.