Muge0609 Selinglr Bir Elimde Gaviscon Bir elimde Soda 😂Sarhoşlar Gibiyim Bir ondan Bir Ondan Modunda Ve Ben Daha 6 Haftalık Hamileyim Bulanması Gerekirken Yanıyorm. Süt Herkese İyi Geliyormuş ama Bana Gelmiyor Dhada Yakıyor Yoğurt Yiyorum Çok Yanınca
Zbetul Selinglr bir fincan soğuk süt iç hemen kesiyor Soğuk olması Daha iyi Bilgin olsun. Benimde özellikle geceleri başlar bir fincan sopuk süt içerim rahatlıkla uyurum
Arin42 aynen benimde öyle az bir su dahi içsem yangın yeri resmen.gaviskon şurup her yerde yanımda.o bile fayda etmiyor bazen 😓😓
Slnbsr Muge0609 ahahahahaha ay bendr bağımlıngibi renni şurupla geziyorum. Bazen de gece uyanıyorum o derece bi de bana ayran iyi geliyo
Yasemintekin Bende de ara ara oluyor reniie dua içiyorum o yoksa karbonatlı su aa birde bana muz iyi gelmişti
Selmaymn İlk haftalarda bunlar oluyo maalesef benımde 15 sen sonra geçmişti gaviscon şurup bide elma yiyodum Allah kolaylık versin inşallah tez vakitte geçer sizinde
Sln1987 Kizlar 39.haftadayim beni son zamanlar reflu cok vurdu , sizin umarim gecer daha yolun basindasiniz ben boyle bir yanma gormedim cunku cok zor biliyorum 😓
Selmaymn Sln1987 ilk başlarda varmıydı peki ? Korkmaya başladım tam geçti derken şuan 23 haftalık olucam 🤔
Selmaymn Selinglr herkeste aynı olmayabilir doktorunuza söyleyin size ilaç verir mutlaka ben çok zorlandım mide yanması ve bulantılardan
Zbetul Selmaymn bende çok rahatsızlanıyorum kusmak olsun mide yanması olsun ama ilaç kullanmıyorum verdi doktor ama doğal yöntemlerle yanmaya çare buluyorum süt çok çok iyi ve gönlüm rahat en aZından🙏🏻
Sln1987 Selmaymn ilk aylarda yoktu . 19-20hafta arasi basladi sonra gecti neredeyse son iki aydir da beni tek zorlayan bu oldu
Bihem Süt maalesef bazı kişilerde gaz yapıyor, iyileştirmek yerine daha da zorlaştırabilir. Karbonatlı su veya sabah akşam aç karna 1 çorba kaşığı tahin tavsiye ediyorum. Mide ağrısı yanması reflü için tedavi yöntemidir. Şifa olur inşaAllah.