Gizemarss Esenler ve bağcılar civarinda en iyi hastane ve doktorları özel ise muayne ve dogum ücretlerini yazmanızı bekliyorum hanımlar çok ihtiyacim var bir türlü bulamadım doktor
Hilal_Rasim Gizemarss bahcelievler ozel nisa hastanesine bakabilirsiniz. Benim doktorum Fatma Ersan oldukcada memnunum kendisinden
Minnosannis01 Gizemarss bu 4. Dr bende bulamadım henüz adam akıllı. Megamedipole gidicem Orası iyimiş
Hlal Gizemarss ben esenler özel guneye gidiyorum memnunum canm Songül hanım doktorum,60tl muayene ucreti,doğum 800 eğer gece doğuma mesai dışında cagrilirsa 500_/de öyle.aliyo 1300 geliyor cnm
Gizemarss Minnosannis01 Evet hastane gerçekten donanımlı ve herkes çok güler yüzlü ancak eşim devlet e git diyor ondan üzülerek doktorumdan vazgeçiyorum doktorum gülden turan kesinlikle tavsiye ederim giderseniz
Kubra_s Minnosannis01 Bahçelievler medicalpark hastanesi fatma umutoglu benimde 3. Doktorum ve gayet memnunum
Gizemarss Minnosannis01 ben mega medipolde 130 tl muayne oldum sgk ile normal ücret 580 normal doğum 1800 sezeryan 3500 yılbaşında zamlaniyormuş gitmeden bilgilendireyim 😊
Minnosannis01 Gizemarss olsun cnm napalım adam akıllı ilgilenen bulamadık. Fiyatı neyse verip ilgi görmek istiyorum artık adam akıllı bi drum olsun
bsr2 Gizemarss esenler avicenna da sertan bey var anadolu yakasında olmasam kesin ona giderdim çok ilgili bir doktor bir arkadaşımı daha yönlendirdim ona bir kere muayene için gitti oda çok memnun kaldı fakat erkek olduğu için devam etmedi sen sormadan anlatıyor herşeyi