Dilaraatac Sibel2344 😍😍😍 beklemez bunlar ben sana diyim 😄 cinsiyeti ne benim erkek.erkek 9ay10gün bekler diyolar ama
Esrayagixemir1604_ Ysmn27lutfumusb uygulamakara göre 21 Ocak ama sezeryan olacağı için doktor ne zamana gün verirse artık
Esrayagixemir1604_ Feyzzzz aynıyız bizde de 21 Ocak gösteriyor ama sezeryan olacağı için erken alır doktor
Sibel2344 Dilaraatac benim de kız😍😁 kiz çocuğu beklemez erken gelir diyorlar 🙈 çok aceleci bu minikler
DamlaDeniz Sibel2344 valla öyle diyorlaf hatta38 gibi dogurcagımı düşündüm ama 40+3 teyim hala gelmedi kızım böyle giderse pazartesi suni ya da sezeryan. kız erken gelir laflarına inanmamak lazımmıs
Arifeyenianene Ysmn27lutfumusb Ocak diyince aklıma geldi aman kızlar dikkatli olun benim bir arkadaş aynı senin başında ve sonunda çocuk doğurdu. Aralarında 11 ay var. Talihsizlik aynı yıl içinde olması
Esrayagixemir1604_ Zuzum_20 aynen hayırlısı ile vaktinden sağlıkla gelsinler inşallah bu benim 2. Gebeliğim ilkini erken doğum yaptım inşallah bu zamanında doğar
Gizemm_16_27 Kadriyeakarsu benimde parca parca hafif kanli sekilde bikac kez geldi sirtima ve kasiklarima adet agrisi gibi vurup gidiyo bende tam sanciyi bekliyorum