Gunesimveben Ilknursoner biz e bebekte subat kampanyasini takip ettik ayrica babymall toker bebe ve lcw den aldik ama hep indirimleri takip edip aldik.cunku bebek esyalari gereksiz pahali. Begendigimiz ne varsa indirime girdikce aldik hep.33 hafta biyti herseyini hazirladik
Bgmbgm Ilknursoner e bebek güzel indirimleri takip edebilirsin LCW dede oluo indirimli ben orlarda aldım pembe prenses falanda var ama ben almadım ordan bişey indirimden alınca ordakilerden daha ucuza gelio
cimennbayann Ilknursoner Sincan’da imaj bebek mağazası var orası iyi yine Sincan’da ve İstanbul yolunda minicity var canım biz genelde imajdan aldık herşeyini ama e bebekten Civilden babymall den falan uygun her zaman uygun fiyatı indirimini beklemek zorunda kalmadık
gulcins Ben de e bebek,baby mall ve instagramda bir kaç markadan yaptım alışveriş eksiğim pek kalmadı sanırım
FatimaAvc Özelcan bebeden aldım ben herşeyini kıyafet olarakta ulusa gittim çantadan tut bir çok ürünü ordan aldım geri kalanlarıda ebebekten tamamladım kendi ihtiyaçlarımıda bir kısmını ulustan bir kısmını kendi mağazamızdan temin ettim sanada öneririm
Duygudrk Baby mall ve toker bebe cok büyük Fiyatlarda uygun özellikle baby mall kesin ugrayın derim 👍