Sultanylmz 10+3 günlük hamileyim sürekli bulantı halindeyim bugün hiç halim kalmadı doğru düzgün bişey yiyemdm aklıma maden suyu limon tuz karıştırp içmek geldi sizce bunun bi zararı olurmu ya şimdi yptm içiyorum adına çorcil diyolar bu içeceğin.
HanifeOkutan Sultanylmz yok canım o sorun olan bir şey değil ki zaten maden suyu içebiliyoruz faydalı doğal olduğu için bulantıya iyi geliyor onda bir sorun olmaz yani
Canliva Sultanylmz üzmek istemem her bünye ayrı ama 20+4üm hala bulantıdan yanıyorum bide 2 ay hastanede kaldım şimdi prilam kullanıyorum cok az o bastırıyo bazen o bile işe yaramıyor
Sultanylmz Hazaaalll aslinda limon olduğu için bulantiyi geçiriyor gibi gldi bna sade içersem zaten midem bos bisey yiyemdm için yediğim bisey olsa sindirmek icn içerim bn bulantim geçsin diye iciyrm ama ne biliym bi an zararı olurmu diye tedrgn oldum .
Sultanylmz Minnosizmmm ya kola içemiyorum kahve içemiyorum çay zaten sevmem hiç meyve suyu desen katkı maddesi çok diye icmiyrm süt midemi bulandryr geriye bi su bi ayran kalıyor onlarda bi tat vermiyor Bnde bugün bunu denedm hoşuma gtti bidaha sürekli içicem Bnce tadida fena olmuyor sanki.
Minnosizmmm Sultanylmz eşim koliyle soda almıştı 🙈 ve sonsuz çubuk kraker onlarla hayatta kaldım desem yeridir 12. Haftadan sonra azaldı sonra kayboldu çok şükür. Tuz ekşi bir arada olunca mide bulantısını bastırıyor
Sultanylmz Minnosizmmm çubuk krakeri sabah uyanır uyanmaz yiyorum açlığımi bastrsn diye ama bi süre sonra insan ondnda tiksiniyor ya bnm 4 aya kadar devam ediyr bulantılarım o güne kdr idare edcm artk.
Ftmrmzn 12+5 bende o kadar cok midem bulanıyor ki benimde ne halim kaldı ne dermanım her sabah hic şaşmaz kusuyorum ac ac ne zaman gececek bu bulantılar ya😌
Sultanylmz Ftmrmzn bos mide ile öğürme Bnde çok oluyor sabah kalkınca yatakta kndi saçımı gorsem bile midemi bulandırıyor kıl dan nefret edrm normlde de hamilelikte kndi saclarm bile iğrenç gliyr bana Vlla bulantilari geçiricek bisey yok bu yptgm sodalı icicek gibi şeyler anca kısa bi süre geçiriyor ekşi tuzlu şeyler kokmayan yemekler yemeye calisiyrm bn .
Minnosizmmm Sultanylmz ilk gebelik değil o zaman sizin 😊 kaçıncı aya kadar bildiğinize göre. Sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza 🐣
Ftmrmzn Sultanylmz benim oyle seylerden midem bulanmıyoda bos bos ögürmekten mahfoldum bide sarı safra gormek istemiyorum hic kiloda almadim bebeklerimiz iyidir insallah cuma kontrolüm var cok merak ediyorum
Sultanylmz Ftmrmzn benimde yarın kontrlm var onlar iyi olsunda biz herşeye razıyız sonuçta anneler fedakar olur .
Ftmrmzn Sultanylmz evet canım tuzlu cubukta iyi gelmiyo ilacta ama dayanmaya çalışıyoruz ne yesek bos gecicek bu gunler insallah
Sultanylmz Ftmrmzn ins.canim çubuk filan boş zaten işte elimizdn gelen şeyleri deniyrz bizde bi nebze rahatlamak için.
Sultanylmz Minnosizmmm ikinci gebeliğim ama yasayan bebeğim yok ilk bebeğimi 6 aylık erken doğum yptgm için kaybettim onda 16 hftada girdigim sabah bütün bulantlrm bi anda kaybolmuştu tahminimce buda öyle oluck dusunuyrm cnm.
Edaliiii Bende hiç birisi fayda etmemişti bildiğiniz ac 3 ay geçirdim sonrasinda bir anda geçti gitti. Zaten çıkartıyorum diye yememezlik etmeyin siz yemeğinizi yiyin en azinda vucut direnciniz dusmez gerekli besini sizden aliyor bebek zaten
Sultanylmz Edaliiii çıkardıktan sonra mide bos olduğu için yiyebiliyor insan ama bulanti olduğu zaman yiyemiyor Bnce yiyip çıkarmak dha iyi sanki hiç değilse yiyebiliyrsn
Sultanylmz Canliva tabiki herkesin bünyesi farklı oluyor sizn öyle olmuş olabilir ama ben kndimi biliyorum bu hamileliğim diğerinden dha kolay gcyr digernde sürekli kusuyordum bunda bulantim oluyor ama arada bi kusmuyorum yinede tavsiyeniz için sagolun.
Edaliiii Sultanylmz aynen bende öyle düşünüyorum bazen evham yapıyoruz bebek besleniyor mu diye ama korkulacak birşey yokmuş herkes yaşıyor aynı şeyleri