Sadu hayırlı akşamlar güzel annelerim ♥️ 33+4 haftalık hamileyim ve yeri daraldıkça kaburgalarıma bastırdığını hissediyorum, bazen nefes alıp vermekte zorlanıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba?
26mrv Sadu 28deyiö benimde 1 haftadır sol ön kaburgam felaket acıyor batıyor zor yatıyorum uyuyorum sütyende mahvediyor takmamaya çalışıyorum artık 🤦🏼♀️
Mrvcbk16 Sadu 31. Haftamdayım aynı durumu bende yaşıyorum zor ama katlanılması en güzel şey olsa gerek 🥰
gamzemelisabasak Sadu Aynı durumdayım 33. Haftalık olduk nefes alamıyorum 😔 kaburgam sırtım batıyor🤰🏼
Sadu 26mrv sütyen takmak artık imkansız gibi birşey zaten canım, göğüslerin acıması mı desem ayrı bi boyuta ulaşması mı desem ben anca spor sütyen takabiliyorum ama kaburga batması, nefes darlığı ve şişkinlik mahfetti bugün ... yavrularımız sağlıklı olsun da ne olursa olsun yine de ♥️
Sadu gamzemelisabasak Allah yardımcımız olsun inşallah benim de sağ kaburgama gögsümün altından çok sıkıştırıyor 😌
Sadu gamzemelisabasak Allah yardımcımız olsun inşallah benim de sağ kaburgama gögsümün altından çok sıkıştırıyor 😌