Mujde- Selanikyesm canım benim de ayıptır söylemesi akıntım var ama koku yok günlük pedlerle idare ediyorum şimdilik ama çok can sıkıcı bişey. Doktoruna söyle belki enfeksiyon vardır ilaç verir 😊
Mujde- Dilarahayal ama ister istemez iştah açılıyor canım olsun sağlık olsun bebeklerimiz iyi olsun gerisi boş 🙃🥰
asli_kerem Minigiiiinannesii oy kuzum benim annesini alıştırmaya çalışıyor uykusuz gecelere ☺️ Hareketli olması güzel ama maşallah. Zaman hızlı akıyor bir bakmışız doğmuşlar. Tadını çıkaralım 💞
tumerseyma Beto Merhaba Bende 22+6dayim ve benimde son 3 gündür agrim oluyo karnimda 🙄 çok şiddetli değil diye doktora gitmedim ama gitmem mi lazım bilemiyorum
Kubra2503 Beto o ağrılar bende de var🙄ama bence bu ara bebişlrr daha fazla kilo aldığı için ağırlıktan ve rahim genişlemesinden diye düşünüyorum çünkü doktoruma sorduğumda normal demişti , ama insan panik oluyor ağrısız kafam rahat olsun istiyor:)
tumerseyma Kubra2503 evet ya dediginiz gibi yüksek ihtimal büyümeden kaynaklıdır ama ağrı olunca insan düşünmeden edemiyor 🥰