H1z2a3 mermeral çok normal canım bnm üçüncü çocuk bnde o civarlarda hissettim doktorum sorun olmadığını söyledi bebeğim biraz zayıf ve sanırım hantal doktoruna danıştın mı o ne diyor
Fdle mermeral ilk 21 de hissettim şuan 30 haftalığım ama gün içinde ya 1 ya 2 kez hissederim kızımı çünkü benim tembel bir kızım var :) yani seninki de tembel olabilir canım evham yapma herşey yolundaysa sıkıntı etme
mermeral AATozarr dinliyorum kendimi, herkes tekmelerden bahsediyor moralim bozuluyor hiç mi hissedemez insan
Semooshh mermeral ilk başlarda olmuştur anlamamışsın, dır şimdiki haftalarda zaten düzenli de değil nadir olur ve az az belli dönemleri oluyor yani sıkma canını Biran önce hissetmeye başlarsın inşallah
H1z2a3 mermeral bir kaç güne hissedersin canım bn 25+4 oldum çok yeni tam olarak hissediyorum uzan koltuğa ayaklarının altına birşeyler bırak yüksekte kalsın ayakların çikolata ye ve elini karnına bırak hafif de olsa hissedersin bn ilk o şekilde hissetim
Bgiritli94 mermeral canım bende 23hafta 5 günlüğüm bebeğim pozisyondan dolayı içeri doğru tekme atıyor dışa değil belki seninde öyledir o yüzden pek anlamıyorum bende benim ikinci ama iki bardak su içip yan yatarsam hissediyorum
yagmur2019 mermeral kilo etkiliyormuş merak etmeyin bence yakında hissedersiniz yemek yiyip üstüne çikolata yiyin uzanın tam tekme gibi olmasa sa oynadığını hissedebilirsiniz benim oğlan yemek yiyince çıldırıyor bir de çikolata olunca ☺️
mermeral Fdle inşallah benim de öyledir elimde olmadan evham yapıyorum sürekli ultrasona girmek de iyi değil diyorlar ne yapsam bilemedim