Bsecill ozlem_yasn03 toplamda 14 kilo normal deniyor biraz erken almaya başlamışsınız ama çok aşırı değil normL doğum planlıyorsanız zayıf olmak işinizi kolaylaştıracaktır dikkat etmeye çalışın bence
Hilal_celik54 ozlem_yasn03 canim hâline şükret 26 hafta lik hamileyim 25 decgittigimde 20 kilo aldigimi öğrendim sen düşün artık ben ilk aydan itibaren hızla kilo almaya başladım ve daha 3 ayim var nasıl olacak bilmiyorum allah yardımcın olsun 🙈🙈
Esraozturk92 ozlem_yasn03 biz 27 haftadayiz 77ile hamile kaldım şuan 77.5 kiloyum sabah tartıldım 😅 ama kilolu hamile kaldığım için dikkat etmek zorundayım sen zaten zayifmissin çokta almamissin takma bence keyfini çıkar
Zekiyee ozlem_yasn03 kilo almadigim dan heralde karnim da cok cikma di bazen icime korku dusuo neden belli olmuyor die daha échographie rdv ma cok var her 2 Ay da bir yapilio 26 aralik y’a rdvum
ozlem_yasn03 Valla dışarıdan bakıldığında sadece göbüşüm çıkmış başkada bir fazlam yok ne derlerse desinler yiyin kızlar😀 abur cuburu azaltarak yemeğe devam edicem zaten engel olamıyorsunuz 😀 sağlıklı bebişlrrimiz olur inşallah
Gamzeli_1 Lyg valla öyle bazıları mutfağa girmez yemek kokularından tiksinir bende aksine mutfakla aşk yaşıyorum 🤣