Sema12 ozlem_yasn03 meywe sebze agrlikli besleniorm cnmm ha tabiki tatlida yiyorm ama dkkat ederek haftada bi gun ya da cok cnm isterse gndz cok az birsey aliyorm agzima geneld bebege yarayacak seyler tuketmeye calisiorm bird hazr meywe sulari falan tuketmiyorm ben ekmek hamur isi fln yemiorm cnm oncedn cok yerdm gebeligmdn beri dkkat ediorm yememeye bird yuruys yapiorm cok iyi oluyor kilo kontrolum icin 😊👍
ozlem_yasn03 Sema12 Benimde dikkat etmem gerekiyor artık. Ekmek yi ve abur cuburu kesmem gerekiyor benimde o zaman dengelerim diye düşünüyorum
Sema12 ozlem_yasn03 ayneen cnm bunlara dkkat edincee inanilmaz derece yawasliyor kilo alimii , bird yuruys yap daha iyi olur senn icin 😉👍
Beyzanurlina ozlem_yasn03 ayy bu mıllet bu kiloyu nıe böle abartarak cok almıssın der ki ona ne gayet iyi kilon kuzum takma kafana hamılesin sonucta alcan tabi ☺️🤣 allahtan doktorum bana kilo muhabbeti yapmıyo 🤣
ozlem_yasn03 Beyzanurlina valla doktorrum da gayet iyisin dedi ama aile hekiminde ki ebe öyle dedi 😀 dimi ya takmamak lazım canım
Nursahozer ozlem_yasn03 ayy bende bugün gittim kontrole 26 haftalık hamileyim 52 ile hamile kalmıştım 63 kilo olmuşum aynısını banada dedi çok kilo almışsın ekmek makarna pilav yemeyi kes dedi ekmeksiz bişey de yiyemiyorum nasıl doycam bilmiyorum benimde kafama çok takıldı az az yemeye çalışıcam bakalım 😟
ozlem_yasn03 Nursahozer tamamen kesme azaltmaya bak canım ama doymuyorsan da ye gitsin bebeklerimiz daha önemli sonuçta bende takıldım ilk dediğinde ama şimdi takmıyorum bazı şeyleri azaltmayı denicem ama olmuyorsa da yapcak bişey yok
zelis63 ozlem_yasn03 bende 20. Haftada 4 kilo almışım banada fazla gibi geldi ama doktor normal dedi ama bundan sonra başlıyor biliyorm
ozlem_yasn03 zelis63 bende 4 kilo almıştım 20. Haftaya kadar 26 olunca tıplam 8 kilo olmuş 😀 dikkat et canım sende
zelis63 ozlem_yasn03 yemem çok değil canm akşamları yemiyorum dışarı yemeklerini baya baya azalttım bakalım sonuç ne olacak 😅
Nursahozer ozlem_yasn03 aynenn öyle ekmeği az yemeye çalışıcam bakalım kilo aldıkça bebeğin suyu da çoğalıyormuş sanırımm o da erken doğumu tetikliyormuş o yüzden bi korktum
Yzeze ozlem_yasn03 27 haftadayım 10 kilo aldım. Normal gibi geliyordu ama burda benim haftamda olup 3-4 kilo alanları görünce kendimi kötü hissediyorum tabi😕
ozlem_yasn03 Yzeze valla hamilelikte 20 kilo alanlar da sonrdan veriyor. Tek sıkıntı olacak şey birden kilo alıp bebeği olumsuz etkilemesi çok şükür bir sıkıntı yok inşallh da olmaz ama dikkat etmek te fayda var
firdevsates4216 29 haftalık gebeyim 56 yla hamile kaldım şuan 68 kiloyum 🤪 isteyen istediğini desin sonuç olarak bebeğim sağlıklı o doğduktan sonra zaten verecem😂 boşverin kızlar yiyin için bir kere hamile kalıyoruz bebeklerimize 🤰🏻👶🏻
Mervemm Ben hic bulantim olmadi 11+4 tartıldım 3 kilo almisim 15+3 de tartildim hala aynıydım ilk 3 ay baya aldim zaten kiloluda başladım gebeliğe
ozlem_yasn03 Mervemm ilk aylar da bulantı kilo verdiriyor sen de almışsın ama yine de dikkat et canım çünkü 4 den 5. Aya girerken iştahın çok artıyor bu haftlar da dengelemeye çalış