Beyza1234r Benimdeeee sonn 21 🙏 Hiç bir belirti yok sadece normal olucagı için aşşagıya çok baskı yapıyor her gün doğurucam diye yatıyorum ama yok . artık gelsin istiyorum çünkü onu çok merak ediyorum 😂
Bluesky kadernurr benimde 8 aralık son gün ama şuan ağrılarım var bile Sancılar geliyor gidiyor bakalım ne kadar dayancak prens ❤️🤲🏼
Sevilay_dvc kadernurr son 27 gun kaldi 🥰 ama sikayetlerim cok cok artti. Yeni yeni sismeler odemler kasilmalar ortaya cikti baya kotuyum 🙄 saglikla bebegimize kavusuruz insalalh❤️🌹
kadernurr Sevilay_dvc amin amin inşallah 9 ay geçtide son günler geçmek bilmiyor diken üstündeyim heran gelecek edecek diye
Symnrdlkra kadernurr benim 1 ocakta dogum yapmam lazimdi. Ama gecen hafta 3 cm acilmam oldu. Dogumu durdurdular. Bugun sanci ile uyandim dr gittik nst de sancim cikti alttan bakti yumusama var artik durmaz 1 2 gune dogurursun dedi. Oysa ki 2020 bebegi bekliyordum 🥰😊🤰
Lalemm86 kadernurr canım 35+2 de doğum yaptım boynuna kordon dolandı doktor riske atmayalım dedi normal doğumlarım varken valla sezeryan oldum