[silindi] kadernurr bizim programa göre 30 Aralık ama dr bebek çok aşagıda doğuma hazırlanmış dedi bakalım ne olacak
Evinanne Mehsu 32+4 te gitmiştim en son dönmüştü canım☺️ Yarın randevum var tekrar bakalım inş bi sürpriz yapmaz🤩
Cgdmkrkmz NoorMoon benim de son 13 beklenen tarih 9 Aralık ama doktorum o kadar beklemez dedi gelişimden dolayı bu hafta kontrol var geldi geldi gelmedi sezaryen gözükür bize
Mehsu Evinanne inşallah canım bizde 28 de dönmüştük bizimde bugün randevumuz var inşallah güzel haberler alalım 😊🤲
duygu34 Aralık ortası gibi geliyor minik kuşum❤️ Off hem heyecanlıyım, hem de korkuyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı sevgili anneler 💕
tugbadm Bhraydn canım nasıl bişeydi nişanın benim iki gündür çok koyu ve sarımsı geliyor bildiğin araştırdım Buda nişan olabilirmiş ama başka bunu yaşayan varmı bilmiyorum
tugbadm kadernurr canım bu gidişle sıra gelemicek gibi hiç belirti yok sadece sık sık WC bıktım artık onun dışında herşeyi yaptım herşeyi yok gelen giden
Azramemre tugbadm 37 haftalıgım benımde ara ara sarı afedersın sümük gbi gelıyo doktora söyledım bişey degil dedi hatta cok akıntım var. Bi haftadır ama tık yok nıese kasık agrılarım ara ara oluyo bebiş sertlesme yapıo sanırım daha gelmıcek😣😀
Bhraydn tugbadm sarımsı ve sümüksü bişeydi canm ilk defa geldi normalde akıntım ic camasırıma akmaz bısey geldıgınu hıssettım v peceteye sıldım heralde nişan bu dedim
Duuyguum tugbadm benim geldi on gün önce öyle bir akıntı üç gün boyunca koyu sarı ve yoğun bir şekilde dr rahim ağzın incelmiş baya ondan dedi çatı muayenesin de
Derya87 Normal doguma 23 gün kaldı sezeryan istersem 10 günüm falan kaldı heyecan stres korku hepsi bir arada 😥