Guclu kadernurr bizim uygulamaya göre 26 günümüz ama pazartesi doğum olacak hatta şimdi öyle bi post açtım pazartesi günü doğum yapacak olanlar diye😊
annesinin_bitanesiii TubaKorkmaz ben de son bir iki gündür oramda afedersin şişkinlik hissediyordum meğer doğruymuş bugün ebe dedi burada diye
annesinin_bitanesiii Esmayusuf33 kolay baya sanırım hayırlısı olsun bizim normal olacağından tırsmıyor depilim
annesinin_bitanesiii Kızlar nişan, 5 dak bir düşen sancı ve su gelmesi bu üç durumdan biri olduğunda; doğum ortalama ne zaman başlar, bilen var mıdır? Çünkü bizim otomobil ile hastaneye gidişimiz 1 saat 10 dak civarı
Deletedmom0065 annesinin_bitanesiii nişan geldi mi 1 haftaya kadar dogum oluyor ama su geldi mi 24 saat icerisindedogumun mecburi olmasi gerektigini okumuştum canm. 5 dakika da bir düzenli sancı da 1 saate kalmaz bence
nesliibb kadernurr son 24 💃🏼💃🏼 şuan 36+4 bebişin kafası 38 hafta uyumluymuş 🤷🏼♀️ böyle devam ederse normal olamıycakk onun dışında allaha şükür herşey yolunda o da bende çokk iyiyiz. hamileliğim boyunca beni hiçç üzmedi.daha yenii artık gerçekten ağırlaştım diyorummm
denizadaalpp ya bugun cok sertlesiyor bebişler sabahda sancim oldu bugun hep toplaniyolar sertler ve toplannca kipirdamiyolar hic 34+6 ikiz
oldedi kadernurr pazartesi 39+3olcam. bugün nst de kalp atışları çok yüksek çıktı doktorda çok beklemeyelim dedi
cinaroglusinem 20182019 canım bence 3 gün kala falan git benim 1 haftada gözükecek derecede çıkıyor senin nasıl bilmiyorum ama gebelik bende aşırı tüylenme yaptı lazerin bitirdiği yerlerde bile çıkıyor
Deletedmom0065 Melisayenerli benimde kalça kemigimde belimde cok agri var saga sola donerken resmen gozlerim yasariyor. Korkum spinal sezaryan bu bel agrilarini cogaltir mi :/
snmnl Deletedmom0065 ben o yuzden genel olcam annem ve çevremizde kaç kişi belinden iğne vurdurmussa ağrımayan belleri yıllardır agrıyo bel agrıısı kalıyormuş