Zade kadernurr Biraz korku sardı sanırım beni :) Daha günümüzü almadık ama 22 sinden sonra uygun görünüyor dedi Dr :) Günler geçtikçe hem korku hem heyecan böyle karışık duygular içerisindeyim 🙈
Evinanne kadernurr bizimde 30 Aralık görünüyor tahmini ama bakalım ne zaman gelicek bizim prenses🤩 aşırı heyecanlıyım bi yandan korkuyorum tabi bakalım hakkımızda hayırlısı🙏🏼
Beyzanurlina kadernurr bizimde 20 gun kaldı🤣🤣😍😍😍 alttan alttan sızlamalar başladı bugun bel agrısı arada oluyo🙈
Ati22 kadernurr bizim de enngec 17aralik. 17 aralığa kadar gelmezse alırım riske atmam bebeği dedi. Kanala girmiş çatıda sorun yok. Artık Paşanın keyfine kaldı iş bekliyoruz 🙂
Prens12_annesi kadernurr son 12 ama gelen giden yok bekliyoruz prensin gelmeye çok niyeti yok daha dönmemiş bile yarın kontrolüm var bakalım doktor amcası ne diycek 😄😃😄
HNur_06 Bizimde son 22 gün kaldı ama bugün çok kasılmalarım oldu. Perşembe kontrole gidiyoruz bakalım doktor ne diyecek. Artık gelsin de istiyorum, son haftalar acayip zormuş ya ☹️
Mugge_1 kadernurr benim 6 günüm kaldııı eğer bi aksilik olmazsa eğerrr 🥰 ama hiç heyecanlı değilim niye bilmiyroum belkide daha var diye 🤣
Yardimcianne Son 15 bizimde Perşembe çatı muaynemiz var... Bel ağrısı, sağ bacak kasılması ve sol tarafımda sancı bugün başladı. Gerçekten zormuş son günler zaman hiç geçmiyor. Umarım sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏
Kumsalinannesii kadernurr benimde 20 kaldı ☺️☺️ Çok agrim vardı iki gündür yer siliyorum agri felan kalmadı bende 🤣🤣
Cgdmkrkmz NoorMoon benim de son 13 beklenen tarih 9 Aralık ama doktorum o kadar beklemez dedi gelişimden dolayı bu hafta kontrol var geldi geldi gelmedi sezaryen gözükür bize
glnzk Benimde 25 gun kaldı rüyalarıma girmeye başladı artk korku yoktu önceden artk yavaş yavaş korkmaya başladım 😂sancı kasılma vb yok yada var ben anlamıyorum bilmiyorum hemende doğurmak istiyorum yüzüstü yatcam sırt üstü uzanacam 😂patates kızartması yiycem migdemi yakan ne varsa yiycem 😋💜