Hazalgolbasi Kizlarr az once kontrolden geldim 670 gram 35 cm olmuş kizim ve otururken hissettigim en guclu tekmeyi atti kizim cokk mutlu oldum sizde durumlar ne ?
Sumeyye_g Hazalgolbasi biz de o civarlardayız oğluşumla benimkinde çok hareketli 24 de kontrole gitçez en son 21 de gittik
minnos6 Hazalgolbasi bende 22 haftadayım tekmeleri sert değil hissediyorum bebeğimi ama çok hareketli değil normalmi acaba
mervella Hazalgolbasi ay maşallah 🧿 bizim dün kontrolumuz vardı 22 haftalık olduk kilosu 425 gram bana az gibi geldi ama doktorum normal olmayan bişey varsa sana söylerim zaten dedi,normal değerler içinde. Ama nedense bana az gibi geldi 😕
Hazalgolbasi Hacerbas evet bu kontrole kadar hep 1 hafta geriden geliyordu simdi haftasinda olmasina sevindim baya. 2 haftadir baya hastaydim grip oksuruk kusma kilosu dusuk cikar diye cok stres yapiyordum iyi cikti nasil mutlu oldum 😊
Hazalgolbasi minnos6 benimkide aynı ama bugun elim karnimdayken otruyordum 5 6 sn hissettim cok net 😊 cok fazla hissetmemistim bende bugune kadar ilk hamilelikte gec hissetmek normal diyorlar.
Burcu2626 Biz de 22 +4 deyiz ben de bazen cok belirgin hissediyorum tekmelerini bazen daha derinden sanirim pozisyonuyla alakali bisey bazen cok hareketli olabiliyor ertesi gun daha az hereket ediyor
Kbzc Kızlar haftamız aynı olduğu için sormak istedim özel bölgesinde zonklama ağrı batma olan var mı 🤷♀️
Kbzc Doktorum normal dedi ama bazen o batma zonklamalara dayanamıyorum korkuyorum bir şey mi oluyor diye😔
Hazalgolbasi Hasret_arslan benim 18 haftalikken sol kalcam bacagim kasiliyordu doktoruma mesaj atmistim sol tarafta olmasi cok normal demisti canim
minnos6 Hazalgolbasi aynen canım bende hissediyorum ama sert şekilde değil bide çok hareketli olmayınca dedim normalmi acaba bide ben son on gündür istemeden çok stres yaşadım etkilendi galiba bebeğim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim hepimize
Hazalgolbasi mervella bizimki genetik olabilir canim dedelere cektiysee😁 benimde bu kontrole kadar hep 1 hafta geriden geliyordu hiç kafana takma ❤