Esraltay Sirin_beyza Karpuz 🍉 çok kötü birşey ya yediğim ekmekten bile karpuz kokusu geliyordu sanki 3 gün sonra buldu eşim eve getirdiği gibi bütün karpuzu yedim 1 dilim kalmıştı aklım kaldı gece kalktım onu da yedim 😂
Arifeyenianene Esraltay ay ben karpuzdan tiksinmistim resmen gördüğüm yerde bile içim kalkıyordu istifra ediyordum. normal hayatta çok sevdiğim bir meyvedir oysaki 😄
Zeydo Cahidcahide çok şükür🤲 İlk serklaj olduğumda bu zamanları hiç hayal etmemiştim 30 u bile görmem diyodum, hamd olsun geldik bu zamana kadar. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza🥰
Yusuf2Merve00 Bağdat hurması aşermiştim eşime dedim daha zamanı değil yoktur dedi 3 4 gün sonra bi baktım almış gelmiş yiyene kadar aklından hiç çıkmıyor ama
Elifdmrylmz Sirin_beyza ben ilk basta tursu aserdim evde vardi hemencecik yedim. Ama sonradan yeşil erik istedim ve bulamadık. 3 aydir hala yiyemedim. Bide çilek istemiştim onuda bulamamistik. Onu da hala yiyemedim.😞
Nuryldrm SaadetMurat benim canımda mumbar istemişti sağolsun annemgil yapıp getirdi mimarı sadece ben aşırıyorum sanmıştım yalnız değilmişim😂😂
Deletedmom133 Sirin_beyza çiğ köfte asermistim zaten da çok severim gece 1 de esik çıktı aldı geldi buralarda herşeyi bulmak mümkün nerdeyse ıstanbuldayiz😊