Sueda29 Kızlar ben cicili bicili bebek kıyafetlerini çok seviorm erkek bebişim ama yinede böyle çok renkli şeyler almak istiorm uygun fiyatlı varmı ve kaliteli olan
ipekveannesi Sueda29 bebe limanı, bebemer bebe ve en ucuz bebek marketinden alışveriş yaptım gayet uygun siteler ve güzel şeyler var
[silindi] Sueda29 h&m ,b&g store, panço, chicco, babymall, joker ,morhipo, civil, e bebek, trendyol, koton. Harika ürünler var ben kızımın alışverişini oralardan yaptım çok çok memnunum.
SuleDoruk Sueda29 cildirins'ten alış veriş yapmıştım. Bugün geldi 4 takım. Gayet güzel. Çok beğendim ben. Fiyatları da birçok yere göre uygun
SerifeEbrinc Bende instagramda bebemer diye bi sayfa ordan puset battaniye Muslin pazen kundak emzirme onlugu falan aldım hem çok uygun hemde cok güzel geldi kıyafetleri de var ama ben genelde yakınlarımda da uygun buldukça aldigim için gerek.kalmadı
Poncikveannesi Ben instada mismodish diye bi yer buldum tesadüfen diğer sitelerden daha uyguna hele bi tam kesinleşsin ordan almayı düşünüyorum çoğu şeyi sen de bi bak istersen
Gizem3410 Sueda29 civil sobe miniço e bebek hepsı burada indirimlerden faydalandım kızıma cok güzel seyler aldim tavsiye ederim 😊