Rabiahnm Merhaba kızlar benim saçlarım çok beyazlıyor hamilelikten önce boya ile halloluyordu şimdi boyayamıyorum ama çok çıktı her gören söylüyor 4.ayım bitti saçımı ne zaman boyayabilirim bu süreçte önerebileceğiniz bitkisel bir saç boyası var mı ??💁🏻♀️
harmonyinblue Ben de 12. haftayı bitirdim ama doktorum izin vermedi..Ben alacağım boyayı bile netten araştırmıştım , sertifikalı organik bitkisel boyalardan..Ne yapacağım bilemedim bazı doktorlar onay veriyor.
Yildizim5 Gokcedag kuaförde boyattım wella inoa serisi ama birdahakine kendim bitkisel alıp boyamayı düşünüyorum
azveoz Rabiahnm canım Watsons da biomagic diye bi boya var ben 4 buçuk aylık oldum 2-3 kere boyadım şimdiye kadar, kokusuz amonyaksız organik boya. Kontrollere gittim bi sıkıntı yaşamadık
Bsecill Rabiahnm watsons yada gratiste organik diye geçen boyalar var onlar yada lorealin inoa serisi amonyaksız koku yok lakin organik denildiklerine bakmayın organik felan değil bunlar içinde kesinlikle kimyasal var doktorunuza danışmadan kullanmamanızı tavsiye ederim
harmonyinblue Ben internetten organik ve bitkisel saç boyalarını araştırdım..BDIH sertifikalı olması gerekiyormuş..Piyasada Logana ve Sante olarak 2 marka var..Fiyatları da baya pahalı..Ama boyarsam bunlardan tercih edeceğim..