Tgckync bebeğin hareketlerini az hissediyorum diye gitmiştim nst de sancı çıktı. Sancı çıkınca yukarı doğumhaneye aldılar. Baktılar 2cm açılmam var bulunduğum şehirde küvez olmadığı için erken doğum ihtimaline karşı akşam üstü ankaraya gittim. Orda kadın doğum acilde baktılar açılmam 3cm olmuş fakat ben o ana kadar sancı çekmedim hiç. 3 cm olmuş dedikten sonra benim suyum geldi ve beni acil doğumhaneye aldılar. (bu arada bana kalırsa alttan 2 3 kere muayene oldum ben buda doğumu tetikledi gibime geliyor açıkçası. Çünkü ben hastaneye sancı yada doğum için gitmedim aslında yani hiç aklımda yoktu ki 35 haftalık doğum) neyse 9 saat sancı çektim açılmam da oldu fakat bebek dönmedi ve beni direk sezeryana aldılar malesef ki 🙄
Çok şükür küvez de kalmadık ama benim ölçümlerim 3 hafta önde gidiyordu. Bebeğim 2910gr doğdu. Hiç bir sıkıntı yaşamadım canım çok şükür. Bebekten bebeğe değişir gerçi mesela benim yanımda 42 haftalık doğum yapan biri vardı bebeğini emziremedi bebek memeyi almadı. Ama benim oğlum gelir gelmez emdi maşallah .
Erken olmasının verdiği tek sıkıntı bana çok uyuyor yani uyandırmak da biraz zorluk çektim ilk hafta ama şimdi 11 gün oldu mesela düzene oturmaya başladı. Düzeliyor yani çok şükür gün geçtikçe 🤗
Biraz uzun oldu ama kusura bakma