Ilayda_ozel06 Alpase bak beliz işaret yazgı kader demekmiş ayrıca fazla yokmuş beliz isminde kız yani araştırmalarıma göre bu güzel bişey hem isim güzel hemde normal heryerde karsılasacagın bir isim değil anlamıda güzel ❤️ sen hiç kafanı karıstırma kesinlikle beliz olmalı 🙈
Alpase Ilayda_ozel06 dimi bende belizi daha önce hic duymadim gecen biri kızımın adı beliz olacak dedi ordan kaldi aklimda ❤️ Ayy ne zor işmiş 😒
pyymamm Alpase hatice yazgı daha uyumlu sanki . Ama göbek adı koymak isterseniz haticeyi göbek adı yapın yazgı belizi normal isim koyun
Alpase pyymamm bacım benim herif tutturdu kimlikte hatice de olsun diye 🤦🏻♀️ Yoksa bende beliz yazgı koyacaktim hatice de göbek adı olacakti ama nerde 😒 inat ettim kız haticeyi sona yazdiricam 😎😂😂😂
Beyzaharun Alpase bence hatice beliz , çocuklara hasret,çilem, yazgı... bu tarz isimler koymak negatif enerji veriyormuş internetten de bakabilirsiniz beliz daha pozitif bir isim
Alpase Beyzaharun aynen hem beliz daha naif duruyor ❤️ Malum benim sorunum haticeyle yoksa bu kadar takinti haline getirmezdim herhalde 😂😂😂
Arifeyenianene Alpase naptın 3 isim ne öyle yapma gözünü seveyim benimki sadece Ali olacak kısa öz her duyan yanına isim yok mu diye soruyor😂 Yazgı kulağıma hoş gelmedi. Hatice beliz daha hoş gibi. Ama önemli olan anlamlari.ona göre değerlendir bence
Alpase Arifeyenianene ya inan benim de aklimdan hep tek isim geciyordu daha hoş duruyor ama bizim bey sağolsun anasinin ismini katti ortaya 😡 benim de üç ismim var ama hep tek isim kullanildi bu yasima kadar. Haticeye taktim ben illa yanina bir isim olacak yoksa çatlarim 😂😂😂😂
Alpase ays_ays aynen ya zavalli yavrum kimlik karmaşası yaşayacak 😂😂😂 yok yok iki isim iyidir bana kalsa tek isim isterdim ama kaynananin adi girince isin icine mecbur iki isim olacak çünkü asla kizima onun adıyla seslenmek istemiyorum 😒
pyymamm Alpase ahahah 😂😂😂 ama kötü isim değil hatice yine benim kaynanamın adı hörü şimdi koy deseler zor yani kimse duymamıs bilmiyor o yuzden boşverin içinize sineni koyun yanınada
ays_ays Alpase anladım hatice isminde çok güzel Bi isim bence hatice ismindekiler bence hep güzel oluyorlar
MelisaEbru Alpase hatice beliz bence üç isim gerçekten hem fazla uzun hemde gereksiz zorlanır ben şahsen bankacı olarak hangi isminizle hitap edelim sorularıyla zaman kaybetmeyi hiç sevmiyorum😁
Alpase MelisaEbru ahahahaha hiç sorma bide her üç ismimlede diyormuş 😂😂😂 yok zaten iki isim olucak kaynana derdi olmasaydi tek isim takacaktim ama onur meselesi haline geldi 😂😂😂😂
Nuranburak Alpase oğlumun adı ömer burak çoğunlukla burak diyoruz yani birinci ikinci isim olarak koysanda farketmiyor hangisi işine gelirse onu kullanirsin
Alpase Nuranburak ya zaten ben kendi taktigim isimle hitap edicem ve etrafimdaki herkes yani kendi akrabalari bile kaynanamdan nefret eder onlar bile benim taktığım isimle hitap ediyordu 😂😂😂😂
Nuranburak Alpase bizde abdulhamithan camiinin o civarda oturuyorduk annemler akrabalar yine ordalar inşallah Sizde yakın zamanda çevre edinirsiniz bende burda yalnızım maalesef ve hiç sevmezdim yalnızlığı