Merhaba kızlar 😍
Hepiniz gibi Doğum hikayemi yazmak için dört gözle beklediğim ana geldim bile ☺️
Harika bir Hamilelik geçirdim eşim çok destek oldu sağolsun oğlumuza kavuşmak için gün sayıyorduk resmen ❤️ direk dogum kısmına girip sizi sıkmadan Doğum hikayemi yazmak istiyorum 38. Haftada Malatya’ya Doğum için geldim Mardin’de yasıyoruz görev icabıyla hamileliğimin 7. Ayına kadar ben normal Doğum yapamam cesaretim yok diye hep sezaryene kaçtım nedense bianda normal doğuma döndüm normal doğurabilirim dedim kendi kendime sonuçta bizi allah o şekilde yaratmış neden yapamayayım ki dedim ve eşimle konuştum kararımı verdim benim doktorum biraz daha sezaryenden yanaydı o yüzden hemen Malatya da normal Doğumu yaptıran hastayı cesaretlendiren bi doktor arayışına girdim ve buldum memlekete geldiğim gibi kontrole gittim baktı ultrasondan muayene etti doğurabilir miyim hocam dedim neden yapamayasın ki vücudun fiziğin çok müsait yaparsın yaparız dedi cesaretlendim sağolsun nst çekerken de ebeler çok güzel konuştu daha da destek buldum kararımı verdim normal icin bekleyişe geçtik 39. Haftada doktorumuz bebeğin basının hala kanala girmediğini bol bol yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi yapıyordum 41. Haftaya girecektim nerdeyse fakat yalancı sancım bile yoktu 😒 kontrole gittiğimiz zaman radyoloji de ultrasona girdim ve doktor bebeğin 4179 kg olduğunu söyledi 😳 beni korku aldı tabi nasıl doguracm diye hemen doktorun yanına koştum böyle böyle dedim evet dedi ben 3500 ölçtüm ama Bakalım hangimiz haklı çıkacaz riskleri var omuz çıkması sinirsel zedelenme sen de fazlasıyla yırtık olabilir bunun için senden imza alacaz dedi ben iyice korktum daha sonra siz bugün gidin eşinle oturup düşünün ve karar verin yarın gelin dedi ben ağlamaya başladım normal istiyorum bekledim şimdiye kadar ya bebeğe Birsey olursa diye eşim riske atmayalom o zaman sezaryen istersen olsun dedi ve öyle karar verdik ertesi gün doktora gittik ve kararımızı söyledik tabi doktorum biraz hayal kırıklığına uğradı bence 4179 durmuyor ama sen kararını vermişsin kafanı karıştırmayacam dedi yarın sabah 8 de ol burda alalım dedi başladık hazırlıklara ertesi gün 8 de hastanede olduk hemen nst kan alma damar yolu derken acele acele ameliyata aldılar beni ben tabi basladım ağlamaya 🥺 girdim belden uyusturdılar kızlar korkmayın iğnenin hiç bi ağrısı yok kendinizi kasmassanız hissetmezsiniz bile 😊 iğneden sonra bacaklarıma sıcak bi his geldi sonrasını hissetmemeye başladım daha sonrası başladı ameliyat belli bi süre sonra anestezi uzmanı şimdi dünyanın en güzel sesini duyacaksın dedi ve o an aman yarabbim 🥺 ömre bedel güzel oğlum geldi sap sarı bi şekilde hem de doktorumuz sana benziyo bu dedi 😂 gerçekten de bana benziyo 😁 güzel bi şekilde geçti ameliyatımız demek hakkımda sezaryen hayırlıymış öyle oldu suan 5 günlük taze anneyim her ne kadar gece 1 saat uyusam da kokusu dünyaya bedel ❤️ benim hikayem de böyle sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim ☺️ rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin olmayana da evlat 🌸❤️