Ozgeszr Kızlar 36+5 günlük gebeyim bebegin kafası önde gidiyor doktorum bu şekilde devam ederse normal doguma engel dedi benim gibi olan varmı sizde durumlar neler
momof3 Ozgeszr Benim kafa ölçüsüne bi sey demedi ama 36+5 te 3400 dü kilodan endişem var.Şuan 38+4 üz yarın gidicem ne dicek bakalım 🤐
Mrv_ycgl Ozgeszr ayni canım 3 hafta önde gidiyo. Kaçıncı haftadan önde gitmeye başladı senin. Ben 32de gitmiştim en son 3 hafta ilerde kafasi dedi
Vera18 Ozgeszr canım 3 hafta önce bana da 2 hafta önde gidiyor dedi ama doguma engel falan demedi 🤷♀️ hatta senin kafan biraz büyük anasına çekmiş galiba falan dedi 😅 bugun kontrolüm vardı haftasına uyumlu hale gelmiş. Düzelir inşallah stres yapma
Mucizemizgeliyor Benimde 4 hafta büyük çıktı doktor doğumda karar veririz dedi kafası büyük olduğu için. Sanırım ilk doğumum diye direk sezeryana göndermek istemedi ama ben korkuyorum sancıyı çekip sonrasında sezeryana çevirirler diye
Ozgeszr momof3 maşallah canım kilosu iyide belki dedigin gibi almaya devam ediyorsa belki normal doguma engel olabilir
Ltfy momof3 aynı durumu bende yaşıyorum bizede 36+4te 3.500 dedi. haftaya gidicem çok korkuyorum acaba biz kaç olduk 🤦 doktor haftasını beklerse 4.200 civarı doğacak dedi ve ilk bebeğim korkuyorum 😳
momof3 Ozgeszr Doktorum herhangi olumsuz bi şey demedi,bir normal doğum yaptım zaten ama bakalım yarın belki daha net bir seyler söyler
Ozgeszr Mrv_ycgl ben perinatolojiyede gittim normal dedi bi sorunu yok genetik dedi ama daha yeni oldu
Ozgeszr Mrv_ycgl inşallah ya tek duam o dedi bakalım son haftalarda düzene girecekmi dedi eger bu sekilde ilerlerse normal doğuma engel dedi 🙄
momof3 Ltfy Benim ikinci kızım bu.İlki 39. Haftada 3.650 doğmuştu bakalım bu kaç kilo olmuş sanırım 4 ü bulacak görünürde doğum yok çünkü şuanlık🤐😬