Balgebe 14 haftalık gebeyim ilk gebeliğim herkes 16 haftadan önce haraketlerin hissedemezden diyor ama hissediyorum gibi sol tarafımda birşeyler oynuyor gibi hissediyorum mümkün olabilir mi var mı erkenden hisseden
Sueda29 Balgebe cnm bnmde 13/haftadan beri sol tarafım sürekli acıyor sanki bebek kendini sıkıyor gbi oluyor banamı öyle geliyor acaba bnmde ilk gebeliğim.cinsiyeti bellimi bebişin
Deletedmom0810 Balgebe bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin canım doktorum bana genelde karıştırılıyor o haftalarda demişti ☺️ İlk gebeliklerde 18-20 haftada başlıyor bazılarında hatta ilk kez 24. Haftada hissediliyormuş 🙏🏻
Balgebe Sueda29 12 haftalıkken gittik yüksek ihtimalle kız dedi inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🙏🙏
Balgebe Sueda29 hiçbirşey çekmiyor canım mutfağa bile giremiyorum çok zor geçiyor baş dönmesi ve kusarak ilk günden beri böyle devam ediyor
Balgebe Deletedmom0810 2 düşük oldu şimdi kan sulandırı kullanıyorum ondan dolayı hep endişeliyim hararetlerini biran önce hissetmek istiyorum 🙏🙏
Sueda29 Balgebe canım kendine dikkat et bnm karnım ağrıor genelde onun haricinde pek bişeyim yok ama bu karın agrısımı kasık agrısımı onuda ayırt edemiorm tam
Deletedmom0810 Balgebe allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda da hissetmeyi 🙏🏻☺️
Balgebe Sueda29 evet karın kasık ağrılarım oluyor benimde dr normal dedi baş ağrısı da çok oluyor bende