Esraygtf tugbadm burdan duyduklarımı yazıyorum tamamen. Ahududu yaprağı çayı. Eğilip yer silmek. Merdiven çıkmak. Hurma. Sıcak duş. Squat benim bildiklerim bunlar kaç haftalıksın?
Celins_ tugbadm doktorum her gün 5 katlı evin merdivenlerini 2 kez in çık, squat yap 45 dk yürü, her gün bir odanin yerini elinle sil dedi bana ama bakalım işe yarıyor mu bilemiyorum😂
Kubraismail61 tugbadm bende normal istiyorum ve aile hekimliğindeki ebem çok önem veriyo buna bana karşı çok ilgili. Bana önerisi günde 30 dk mutlaka yürü plates yap 15 dakika hurma ye ve ben özellikle sordum ahu dudu çayı içebilirmiyim die hayır tavsiye etmiyorum dedi içeceksrn ıhlamur ve zencefil iç doğum sonrası sütün de olur dedi
Cemredeniz Esraygtf ben bunların hepsini yaptım ama yok bebe kendi istemezse gelmiyor🤷🏻♀️ Bıraktım herşeyi bekliyorum
tugbadm HaticeNehir merdiven çıkmak yer silmek hepsini yaptım yapıyorum ama bende tek bir belirti yok yani olmuyor sanırım sezeryan olucak gibi hissediyorum
tugbadm Esraygtf aynen ama hereketlerim kısıtlandı babamız yok haftaya gelicek ve çok az süre kalacak yanımızda bebeğiyle vakit geçirsin istiyorum yanımda olsun istiyorum öyle işte 😅
tugbadm Celins_ iki kere değil de bir kere çıkıp iniyorum yürüyorum hatta dün oryantel oynadım ama yok bişe
tugbadm Kubraismail61 ben ada çayı içiyorum canım bakalım çok hareketli biriyim zaten plates de yapıyorum evde işte bekliyorum öyle
TubaKorkmaz Kubraismail61 yurtdışındaki ebeler aksini söylüyor ben türkiyeden ahududu yaprağı çayı getittirdim 35 haftadan beri içiyorum hergün 1.2 fincan
Vera18 Hurmayı nasıl tüketmeliyiz kızlar bunla ilgili bilgisi olan var mı? Aç mı tok mu günde kaç tane ben 35+3teyim günde 1 tane yiyorum ne zaman coğaltmalıyım?