1234 Arkadaslar cok nadir pıt diye hissediyorum birde kesem hep soldaydı şimdi sag tarafımda toplanıyor boyle olması normalmı? İkinci gebeligim tam olarak ne zaman hissederim..??
nagi 1234 Bende 14 haftanin sonunda hissetmeye baslamistim ufak ufak.benimde 2. Gebeligim.ancak kese falan hissetmedim.ufak tefek kipirtilar.
Emine63 1234 bende 15 haftalık hamileyim hiç bir şey hissetmiyorum sadece yerini değiştirdiğinde döndüğünde felan hissediyorum
AyeKantar kesenin nerde olduğunu nasıl hissediyorsunuzki bende sizle aynıyım hafta gün olarak hiçbişey hissetmiyorum daha
1234 AyeKantar ikinci gebelikmi cnm ben düz sırt ustu yattıgımda hissediyordum hep soldaydı şimdi saga gecmış
1234 Annesininminigi sol taraımdaydı duz yattıgımda hep orda yumruk seklındeydi sag tarafım bom bostu iki gundur şimdi sag tarafımda sol tarafım bos
KymetKaplan 1234 aynen bende hissediyorum sabahları orta da toplanıyor kilo yok sadece bebeğim oluyo çok tuhaf yaaa 🤗🙊
1234 Annis1 nasıl hissedilmez düz yattıgınızda elinizi karnınıza koydugunuzda hissetmiyormusunuz hicbirsey tas gibi biryere toplanıyor
1234 nagi hayır hamıleleligim ilerledikce kesemin nerde oldugunu hissedıyorum son bir kac haftadır karnım büyüdükce dahada belirgin olmaya basladı ikinci gebeligim ve kızımda sagımdaydı
1234 Emine63 cok hissedemiyorum cnm sadece bir kez pıt diye bişe ikinci gebeligim anlıyorum ama bu haftalarda ikinci gebelikte hissedilebilinıyormıs
brglazgn Erkek mi cinsiyeti erkekler genel de toplanıyor diye biliyorum benimki de öyle çünkü yer değiştirip toplanıyor 😁