mervebalandi28 Hanimlar 17 haftaligim bugun kontrolum vardi doktor anlamadi cocuk resmen bacagi acik net birsey solemiyor ufacik pipi sanki var dedi ama gizlenmis olabilir dedi kizda olabilir dedi nedemek bu yahu 😓😠
SerapUGR mervebalandi28 ben 15.haftamda özele gittim doktor göstermiyor dedi dünde devlete gidiyim dedim cinsiyet için özele para dökmek istemedim ama hayal kırıklığı göremedi doktor bacaklar kapalı bebek uyuyordu resmen galiba doğunca öğrencem. 😊 ciciler almak istiyorum kuzuma ama alamıyorum 🙈 9aralıkta renkli ultrasona gircem ozaman inşallah gösterir kendini🙏👶💕
Kbrbrfn [bilinmeyen] bende bugün ikili testimi yaptırdım 11+5 gebeyim doktora cinsiyeti sordum erkek dedi bana da pipi mi ne gösterdi bak dedi tabii ne olduğunu sormadım aşırı heyecanlanlıydım. Sonuç değişir mi
Mybabe Kbrbrfn o haftalarda pipiden degil kemik sayisindan omurgasindan falan anliyolar ama benimde 11+0da erkek dedi doktorum erken soyluyolarsa erkek cikiyor 😊
mervebalandi28 Sonay devlete gidiorum ama artik o doktora gitmeyi dusunmuyorum 2 hafta sonra ozele gidicem renkli ultrason istiyorum kesin net bir sey solesin 😣
Sonay mervebalandi28 devlette oyle ya bende devlette gidiyorum banada oyle ihtimal üzerine konuştu . Bikere 12 haftalıkken Bikere 16+1 günlükken gittim kız büyük ihtimal dedi bende özele gitmeyi düşünüyorm. Gerçi ultrasondaki doktorun iyi ama benim kuzu haylaz bi göstermedi kendini ne yaptıysam ne yediysem fayda etmedi 😂
mervebalandi28 Bu renkli ultrasona ben ilk oglumda hep ozele gittim ama hic girmedim acaba ucretlimi o nasil oluyor?
mervebalandi28 Sonay benimkide oyle bacaklari birlesik uyuyo neler yaptik uyanmiyo 10 dk sonra gene denedik acti bacaklarini buseferde doktor anlamadi 😠 ultrasonda iyi deildi zaten 😁
Sonay mervebalandi28 tüh senin şanssızlığın doktor olmuş ya 😏 devlette ultrasonları artık eskidi gibi değil aslında iyi ama neden doktor anlamadı ki 😏
mervebalandi28 Sonay bende anlamadim hem erkege hem kiza benzior sen emin olmak icin baska doktora git dedi 😁😁😁
mervebalandi28 SerapUGR benimde oyledi karnimla oynadim birseyler yedim 10 dk sonra tekrar ultrasona girdim acti ufacik bacaklarini😍
SerapUGR mervebalandi28 ayy ne güzel inşallah bizimde 20haftamızdaki ayrıntılı ultrasonda belli olur 🙏 olsun artık yani 🙈💕