Yrnkrm Kızlar 12+3 hamileyim biraz önce idrar yaptım ve kırmızımsı bir renk olduğunu farketiim enfeksiyon mu var kanamamı var bilemedim 2 3 gündür sağ kasığımda batmalar var zaten korktum açıkcası ama peçeteye kan gelmedi
Szeys Yrnkrm Kırmızı derken kanla karışık gibi mi yoksa rengi koyulaşmış turuncu gibi idrar mı? Eğer turuncu gibiyse suyu aç içtiğin içindir. Benim de o haftalarda koyulaşmıştı rengi aynı şekilde. Batmalar için bişey diyemem ama yine de bi doktora gitmende fayda var tabi
Elfii Yrnkrm bende 2 hafta kan işedim . Bildiğin kırmızıysa böbreklerde taş veya kumda olabilir . Benm böbreğimden taş çıktı
Mart_annesi Yrnkrm benim sabah ilk idrarım oyle krmızıya donuk sanki ama su icince duzelyor bilmyorum canm doktruna bi danış gecmis olsn
Yrnkrm Kardelenyigit daha 2 hafta önce ilaç verdiler suda eritme 1 gece geçmişti doktor ayı doldurmadan vermiyor bidaha ilaç
Af072019 Görümce de de öyle olmuş keton olabilir yani suyu az içiyorsanız böbreklerden su süzülüyor olabilir sakıncalı Bi durum hemen doktora git görümce hastanede bir hafta yatmıştır keton olduğu için