Eslifdenizc Bu hafta hastane çantamı hazırlıcam hep bebeği düşünüyoruz kendinize ne koydunuz hamişler 🥰🧿
Mervezumra Eslifdenizc 2 tane pjima takimi veya gecelok iccamasir emzirme sutyeni atlet kisa denk gelirse corap hirka ped koydum ben birde makyaj malzemesi dis fircasi filan
Beyzanurlina Eslifdenizc havlu diş fırcası macunu çöp poseti 2 atlet bı alt pijama 2 südyen 3 alt iç çamasır depent gogus kalkanı ve pedi gogus kremi hırka 1 takım gecelik elbıse çorap hastaneden cıkarken giymeye kıyafet koydum hastane yatagına tek kişilik lastıklı carsaf yastık yuzu kalcagım için goturcem mecbur aklımda suan bunlar var kuzum he bıde duzlestırıcı makyaj mazemesi🤣
Busragungor Eslifdenizc ya kuzum sen kiwinin bebek arasını blue almıştın ya bende gri ile arasında kararsız kaldım bi resim atabilirsen bana çok yardımcı olmuş olursun
Hlal Eslifdenizc 2 pijama takımı,emzirme atleti sütyeni,kilot,terlik,kalın çorap,yelek, depend, göğüs pedi,göğüs ucu Krem, havlu pecete,hastaneden çıkarken giyebilcegin rahat elbise,kirlileri koymak için poşet,kişisel malzemeler.......
kr1907 Beyzanurlina hastahane yatağına çarşaf yastık ilk defa duydum huyllanıyorsunuz diye. Mi devlet hastanesi mi Diye mi okuduklarımı çantaya koyarsam devasa bir valizle gitmem lazım demekki hastahane yye
Linatosun Beyzanurlina canım eğer de sen aldıysan iç çamaşırını kendini boşuna yük etme ben bir pijama aldım hastane çıkışı için bir elbise aldım makyaj takımı aldım diş fırçası macunu havlum o kadar başka hiçbir şey almanıza gerek kalmıyor gerçekten boşuna yük ediyoruz Ben hepsinden ikişer üçer yani o göğüs peteklerinden dörder beşer tane aldım ama hiçbirinde kullanmadım ertesi gün sabah zaten taburcu oldum evime geldim sezeryan ameliyatında
Beyzanurlina kr1907 orta boy valizle gitcem ben kuzum 🤣🤣 ya şöle bısey var takıntılı bı ınsanım ben özele gidiyorum dogudayız kımler yatyo kalkıyo belli deyil en azından bı gecede olsa rahat yatım die koydum kuzum ne bilim 😂
Aleyy00 Depeend kesinlikle koy canım çok lazım oluyor resmen kurtarıcı, havlu da öyle. Normal doğumsa alttan dikiş kontrolü için gecelik sonrası için pijama takımı, göğüs de emme de sıkıntı yaşar belki diye göğüs kalkanı seti onların içinde silikon uç oluyor zaten göğüsün için krem vs aldıysan koy ilk emmeden sonra sür yoksa sonrası aşırı yara oluyor çok zorlanırsın yaşadığım için söylüyorum☹️ Ama tavsiyemdir ayva çekirdeği jeli kullan çabuk onarıyor. Kesinlikle yanına tarak al saçlarım resmen birbirine girmişti o doğum esnası teri vs yüzünden
kr1907 Beyzanurlina ya içinden nasıl geliyorsa öyle yap öyle hazırlan sen rahat ve mutlu olursan etrafına yansıtırsın🥰
Melisayenerli Beyzanurlina doguyla ne alakası var valla tertemiz her girip cıkandan sonra çarşaf degişiyor heleki özel hastaneler pinpirikli gibi boşa davranmayın yani bunu dıyenlerin evi harebe içinde pis oluyor 😂 tamam götür carsaf yastık ama kalkıp yok dogu yok bilmem ne kimin yattıgı falan olmaz yani diyemezsin senden sonarada emin ol sirkeli suyla silerler oraları
Baloglum93 Pijama takımı emzirme sütyeni terlik çorap bı tane polar alt üç tane kilot ped veya depend şal bide kalın hırka koycam bı de küçük bı kutuya şampuan koycam peçete de köy istersen lazım olabilir
Busragungor Eslifdenizc google hızlı resim yaz orda dosya seviyorum çıkan linki yapistiriyosun çok acil karar vermem gerek yarın indirimbitiyo
Melisayenerli Eslifdenizc 2 tane kalın lohusa pjama takımı ve kalın sabahlık ceket panduf terlik 4 adet depend kilod göyüs kalkanı göyüs pompası hamile kilodu emzrme atleti ve emzrme sütyeni göyüs ucu kremi lansonih kalın çorap zem zem ve son olarak hurma herseyden 1 adet koydum yeterli olucaktır bence 🥰😍
Betttt Eslifdenizc bi tane pijama takımı bitane lohusa elbisesi sabahlığı, corap, depend büyük kurtarıcı, hastaneden cıkınca giyeceğim koyafetkeri, düzleştirici makyaj malzemeleri😂 hatırladıgım bunlardı
Bbbsr İki tane pijma takımı biri sabahlıklı İki tane emzirme sütyeni iki tane emzirme atleti 3 çorap bir patik ikş tane hamile külodu 2 tane yüksek bel külot deepend 5 tane falan ped, göğüs pedi göğüs kremi havlu, terlik yelek aklıma gelenler bunlar vise kişisel bakım çntası diş fırçası macunu makyaj malz. Vb.
fatmanaz4545 Eslifdenizc 2 takım pijama Atlet, kilot , sütyen Terlik, çorap, yelek Depend , ped Bi tane pike uzerimi ortmek icin cok üsüyen biriyimdir Havlu , diş fircasi ve macunu Ben bu kadar koydum çantam hazir 🤗💁♀️
Tashasret Eslifdenizc 1 gecelik 2 takım pijama yelek terlik çorap iç çamaşırı lohusa pedi kirli temiz poşeti meme ucu yaraları için ayva çekirdeğinden yaptığımız krem ıskak mendil ve rulo peçete tülbent hasta bezi 2 adet ve alez(ameliyathaneden istediler)