Neslihansss 3 haftalık oglum var sütüm yetmiyor aç kalıyorr mama vermek zorundayiimm hangisini alıcam bilmiyorum aptamil diyor cevremdekiler emin olamadm sizlere sormak istediimm yardımcı olursanız çok sevinirimm🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yrnkrm Neslihansss en iyi öneriyi doktor yapacaktır bence her bebek bir değil diğerinin bebeğine yarayan belki seninkine yaramayacak. Ya sağlık ocağına yada çocuk doktoruna danışmakta fayda var ama yanlış anlamazdan 3 hafta ek mama başlamak için bence çok erken bir süre
Sema12 Neslihansss ben oglmda aptamil kullandm cnmm , hem kilo aldrdi hem bagisikliginida gclendrdi cok memnun kaldm 😊
Mervezumra Neslihansss bende aptamil kullaniyorum kizim 1.5 yasinda ve hala devam ediyorum cok memnunum tabsiye ederim
defne55 Neslihansss aptamil kullanıyorum canım hastanede de aptamil vermişti doktorum gaz falan bisey yapmadı bize
Neslihansss Yrnkrm bende hiç istemiyorum ama yetmiyor süt artırmak için herşeyi denedim aç kalıyorr çok zorlanıyoruzz hiç içime sinmeyerek kullancamm 😔😔
Yrnkrm Neslihansss bol bol dereotu ye Bide bebeğini tek göğüs emzir mesela sağ göğsünde başladın diyelim 1 saat sonra solu verme göğsünde süt bitene kadar sağ göğsünü emsin çünkü sütün en sonunda zaten bebeğe yarayanlar bi dene bakalım.
Sema12 Neslihansss ben baska kullanmadm cnmm , inan cok memnun kaldm INSALLAAAHHH sutum oluur , olmazsa da yne aptamil kullancam 😊