Foto03 MutluB can yakıcı artık 😄 bazen azalıyor ama doktor uyuma süresi arttı o yüzden dedi normalmiş yani çok şükür
ZalovaLeyla MutluB ay inşallah sağ salim kucağimiza alırız hepimiz. Benimki çok hareketli maşallah bazen canımı acıtıyor, bir tek geceleri sakin oluyor.
MutluB ZalovaLeyla bizim ki tembel sanırım ultrasonda nstde herşeyi normal ama arada bi hareketleri değişiyor yeri daraldığı için midir bilmem 😂
ZalovaLeyla MutluB canım yaa😄 benimde kasılmalar baya artdı o sakinleştiyinde bebek harekete geçiyor, benim işim zor biraz😊
Rumeysa-ayse novice_mom ayy çok az kalmış doğum sürecini bizimle paylaşmayı unutma Allah yar ve yardımcın olsun canım benimde oğlum dahil olmak üzere bütün evlatlarımız sağlıkla sıhhatle gelsin dünyaya 😘🥰🎈
CanNurdan MutluB biraz geçmemesi lazım bebişimin kıyafetleri hazır ama daha yapacak çooook işim var odasını toplamam lazım hamile hamile taşınınca 2 aydır yerleşemedim
MutluB CanNurdan bizim de doğuma kadar taşınma olayı olabilir ben en iyisi doğumdan sonraya erteleyim 😂
Symnrdlkra MutluB benimde 30 felan ama erken dogum riskim var gecen hafta 3 vun yattim acilde. Bugun sirtim agiriyor belkide dogururum 😊
Aysnr_dvrnefe Son 36 inşallah ❤️ Erkek bebekler geç gelir diyorlar ama bence erkenden gelecek benim minik 😂 Bu tekmeler gerilmeler başka bir şey anlatamaz sanırım. 😂