Aleyy00 Eslifdenizc evet dikiş kontrolünü yaptıkları için ilk gece geceliğin altından kontrol ediyorlar
Aleyy00 gulkara şuan üzerinize deneyip olduğunu düşündüğünüz bedeni alın, doğumdan sonra zaten çok birşey farketmiyor giden sadece göbek olduğu için eski bedeninize dönmüş olmuyorsunuz hala devam eden şişlikleriniz oluyor
Aleyy00 gulkara 36 bedendim hamile kaldığımda 38 beden aldım geceliğimi 20 kilo almıştım ben, şuan da rahatlıkla oluyor geceliğim beden çok farketmedi yani
Yasemin111 Gizemabc bende bunlardan almak istiyorum😊 bedene karar veremedim siz kaç beden aldiniz ürün geldimi kalinmi kumaşı acaba.
Kubuuu1 Gizemabc yedek bı takım daha aldım aslında olmadı onu giyerim ama suslulerin genelde penyemsi malesef ince oluyor ☺️ kansızlık olursa belki usunur ama ben şu anda bile sırf usutmiyim diye terlik çorap giyiyorum yere basasim geliyor yanıyorum
zcolak Eslifdenizc çok çok gösterişli bir şey istemiyorum ben aslında. O uzunlarda daha çok feraceye benziyor bana göre kapalı olsam kullanırdım öyle uzun. Bakalım hırka tarzında bir şey bakacağım artık
Hulya90 Kızlar ben sezeryan olucam gecelik dediğiniz elbise gibi bsy mi, pjama takımı dikişleri acitabilir, o yüzden elbise gibi gecelik mi almalıyız fikir verin😀
zcolak Hulya90 evet canım diz altında pamuklu kumaştan göğüs Kısmı da düğmeli bir şey benimkisi. Bende normal doğum yapacağım gibi görünüyor. Doğumdan sonra alttan muayene ediyorlarmış onun iÇin bir tane aldım
[silindi] Ben bunları aldım suwen den çok memnunum şuan %50 indirim var tavsiye ederim. Hepsi yüzde yüz pamuk ve çok kaliteli . 👇 [url=https://hizliresim.com/Yd7D92][img]https://i.hizliresim.com/Yd7D92.jpg[/img][/url]
Ebruas Kızlar şuan lcw nin pijamalarda inanılmaz indrim var normalde de giyerim diyorsanız değerlendirin.
Sweetblonde88 Eslifdenizc Ocak ortasında olacak nasip olursa. Bir adet ince bir adet kalın gecelik aldım üzerine kadife polar gibi sabahlık aldım. Birde ince Pijama takımı aldım. Anestezi vs olursa ilk baslarda üşünüyor sonra sıcak oluyor. Ayagıma kalın çorap koydum. Her anlamda önlem aldım sanırım 🤗
Nytheanna Ay benimde şubat sonu mart başı allah kısmet ederse en kararsız kaldığım konu oldu pijama annemler uzun gecelik giyeceksin pijamaya şimdiden doktorda izin vermeyecek dedi ama lohusa takımlarının hepsi hem ince hem aşırı süslü ben hastane odasını bile süslemeyecek olan biriyim bir türlü birşey bulamadım
[silindi] Eslifdenizc şu An trendyolda indirim var kışlık polar sabahlıklı 87 TL siyah inci markası bak istersen çok az model kalmış