BegumIscanTunc Merhaba arkadaşlar 3 buçuk haftalık hamileyim ve sağ kasığımda feci bir ağrı var sebebi nedir ? Acilde pek bişey yapmadılar parol verdiler doktora 3 gün sonra randevum var bu ağrının sebebi nedir? Bundan öncede bir düşük yaptım korkuyorum şuan 🥺🥺🥺
Guleren BegumIscanTunc gaz sancısı da olabilir canım sıcak tut kendini bide yat dinlen inşallah geçer
Sultancecen BegumIscanTunc şuan 7 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri sağ kasıkta ağrım vardı yürürken elledğimde ağrı oluyodu 4 haftalıkken öğrenmiştim zamanla o ağrı geçiyor.şuan bebek sağ tarafımda, bunun ağrının rahim büyümesiyle yada döllenmenin o tarafta olmasıyla alakası olabilir
Eymeninannesiii BegumIscanTunc ultrasonla baktılar mı bana da ilk parol verdiler sonradan içerde kanama olduğu söylendi
Huzme Aynı şeyi yaşadım hemen ilacını söylüyorum . Booool su . Şimdi kalk ve hemen su içmeye başla . Umarım benimle aynı sebeptendir . İşe yarıyacak 😊
BegumIscanTunc Eymeninannesiii yok canım bakmadılar direk parol verip yolladılar acilde pek dinlemiyorlar bile
Eymeninannesiii Bana da öyle yapmaya çalıştılar kan idrar tahlili de yaptılar bişey çıkmamıştı ama ben ısrar edince nöbetçi doktor görmüştü ertesi gün kendi doktoruma gitmiştim bence ultrasondan baktırın içiniz rahat etsin 😊