Tugbakarciga benim de 5+4 itibarıyla başlamıştı ve sürekli serum yemiştim hayatımın en kötü dönemiydi benim için her şeyden tiksinmiştim herkes kokuyor gibi geliyordu.. evimden, yatağımdan buzdolabımdan kendimden eşimden.. sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker ve çizi yiyordum bir de doktorum zencefil içeren b vitamini vermişti bulantı için kısmen iyi geliyordu sabahları.. su bile içemiyordum yaz sıcağında kusuyordum hemen.. limonlu açık çayla su ihtiyacımı akşamları gideriyordum.. genellikle katı gıdalar tüketiyordum doktorumda öyle söylemişti sulu ve yağlı her şeyden uzak duruyordum..Az yoğurtlu makarna, mantı, haşlanmış patates kurtarıcım olmuştu en çok da patates.. ilk 3 ay bebek anneden beslendiği için sizin nasıl beslendiğiniz onu etkilemiyor endişe etmeyin tek tip beslendiğiniz zaman.. size ı an ne iyi geliyorsa onu tüketin.. yeşil elma üstüne zencefil tozu serpiştirip de yiyebilirsiniz bana geçici olsa da iyi geliyordu anlık.. 4.ayıma kadar sürdü bu durum.. şu an 30+5teyim.. O kadar silmeye çalışmışım ki aklımdan o dönemi bunları hatırlayabildim 😅