Meltemkskn Pnrecc allah analı babalı büyütsün canım tez zamanda evinize geçmenizi diliyorum sağlık mutluluk huzur hiç peşinizi bırakmasın🙏🏻Allah evlatlarımızı bize bağışlasın 🙏🏻
Pnrecc Minikmu kuvezde kalacak daha 3 hafta kadar dedi doktor pazartesi doğdu bebeğim 2 gün oldu daha yapabildiğim tek şey dua sizlerdende dua istiyorum hepsi için rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah 🙏
ponciklerin_annesi Pnrecc bende 32+4 de dogum yaptim Canım benim bebegimde kuvezde suan solunum sıkıntısından dolayi , ve ciğerleri gelismemis henuz o yuzden , Allahim saglicakla sag salim kuvezden cikarip evimize götürmeyi nasip etsin
Pnrecc ponciklerin_annesi âmin ben hepsi için her gittiğim de dua ediyorum tek yapmamız gereken şey sabretmek ve dua etmek allahım acil şifalar versin evlatlarımıza 🙏🙏🙏🙏
Pnrecc Sirin_beyza genelde doğuştan oluyor ve bunun bir kaç tane farklı anomalisi var bende ki perdesin anomalisiydi ve amaliyatı şansı yoktu birde perdeli olanlar oluyormuş onun ameliyet şansı oluyor tabi rabbim bize nasip etti doğal yollardan oldu ama bu olurken doktorumuz bize hep başından bebeğin kaç haftaya kadar gidebileceği ile ilgili net birşey söylemedi yaşayarak gördük her hafta bir hafta daha gidebildiğim için şükür ettim çok şükür bizim 33. Haftaya bile gelmemiz büyük bir mucizeydi o yüzden hiç pes etmedim hep dua ettim şükrettim sizde hiçbir zaman alalhtan unudunuzu yitirmeyin ne olursa olsun 🙏🙏🙏
Sirin_beyza Pnrecc haklısın kuzum İnş bebeğinle bir ömür mutlu olursun Rabbim sana bağışlasın ben ilkez duyunca sordum canm bnm yaaa 🤗🙏
Pnrecc Minikmu takipte oluyor doktorlar ilk defa duydum sizin söylediğiniz şeyi umarım ciddi birşey değildir rabbim acil şifalar versin 🙏
Semaaonursnmz Pnrecc şu an 35 günlük 6 gün yattık biz sarılıkda geçirdik öyle de yattık kuzum doktor normalde eşime herşeye hazırlıklı olun demiş ama çok şükür güçlü çıktı oğlum sende iyi ol bebeğin eminim güçlüdür şu an hastalıkları var ama geçecek sorunlar kalbinde delik varmış 2 tane böbrek genişlemesi ve bronşit umarım bunları da atlatıcaz 🙏🏻🌸 soracağın soru varsa cevaplarım canım
tugrakubra_1 Allahımm bu ara herkes erken doğuruyo neler oluyor bize 😏 Allah güç kuvvet versin bebişinize de size de salih evlat olsun inşallah 😊🤲🏻
Pnrecc Semaaonursnmz oluyor bizede öyle dedi doktor umitlendirmek istemiyor herşey alahtan rabbim verir hepsinin şifasını inşallah dua edelim hep çok sağol rabbim şifa versin evlatlarimiza 🙏🙏🙏💕
Pnrecc Semaaonursnmz oluyor bizede öyle dedi doktor umitlendirmek istemiyor herşey alahtan rabbim verir hepsinin şifasını inşallah dua edelim hep çok sağol rabbim şifa versin evlatlarimiza 🙏🙏🙏💕