serife_ynmz 20 lik disim gomulu oldugu icin cok sanci yapiyor.bugn doktora geldim.disci kadin dogumcudan onay iste oyle yapariz dedi.kan idrar fln yapiliyr.sizde bu durumu yasayan varmi.
Meltemkskn serife_ynmz canım 20 lik çok zor ya ben daha bekarken cektim çenem zedelenmişti hallada takılı kalıyor aman dikkat et bide benim 20 lik çekilmiyordu diye bir sürü uyulturucu yapılmıştı bence şuan kalsın gömülü ise çok daha zorlanırsın
tgbasaritas serife_ynmz ben cektirdim 20lik disimi,rontgene de girmistim,1hafta antibiyotik kullandim. 28.haftaya kadar dis dolgusu cekimi vs yapiliyor diye biliyorum.
Vnsgb serife_ynmz 20 ilk dişte kullanılan uyusturucular normal dişte kullanılanlardan daha güçlü doktorunuz onay vermeyebilir biraz tehlikeli bebek için ben diş hekimi asistanıyım doktor onaylı kağıtla bile gelse hekimimiz asla bu işlemi yapmıyor implant 20 lik diş yüksek uyuşma gerektiren işleri yani
serife_ynmz Meltemkskn suan bogazim kulagim kafam heryerm agriyo sizidan.dayanilcak bisi deil 😭 doktor onay verirse yaptircam.
Kayraymina serife_ynmz ne kadarlık hamilesin sinirlerini alsınlar doğumdan sonra ceksinler benimde çekilecek var ben kanal tedavi yaptım bitanesinide çekilecek olan ağrıyor ama şuan çektirmek istemiyorum
tgbasaritas serife_ynmz onu doktorunuzla konusmaniz lazim o yonlendirse daha iyi olur. Benim ilk haftalarimdi sikinti olmamisti😬
tgbasaritas serife_ynmz ben hicbir sey hissetmedm. Cekilirken acimadi,sonrasinda agrimadi,yuzum sismedi. Cok sukur rahat atlattim
tgbasaritas serife_ynmz allah yardimciniz olsun. Hem hamilelik hem dis agrisi cekilmez olur. İnsallah kurtulursunuz en kisa zamanda