Kucukbebegim19 Mrb hamiş anneler 36 haftalık hamileyim ama oğluşa henüz isim seçemedik lütfen yardımcı olun şimdiden tşkr ederim 🥰
Osgem2019 Kucukbebegim19 doğa ismi kız ismi gibi geliyor bana arda doruk rüzgar Ege isimleri var aklımda
Derin_Demir Kucukbebegim19 ben oğlum olursa Demir ismini koymak istiyordum ama kızım olucak 🥰 Demir ya da Kuzey
zcolak Kucukbebegim19 bende düşünmüştüm Doğa ismini ama unisex isimden çok kız ismi olarak algılanıyor. O yüzden vazgeçtim
Sslnry77 Bebekannesimm Aybars ismini bende düşündüm bir ara nasıl diye nabız ölçtüm etrafta kimse beğenmedi 😏 o ne top ismi gibi dediler hevesim kaçtı😏
Gamzem_12y Eşimle çınar istiyoruz ama kaynbabam hasta ve bilal olsun diyormus kaynanama dün söyledi biz de begenmedik tabi. Ama hastadr kırmak da istemiyoruz dedik söyle farklı bi isim söylesin begenecegmz bisi takalm bilal olsun istemiyoruz
Elifcek Benimkiler ikiz cinsiyet öğrenmedik henüz 10. Haftaya giricez . Ama erkek olursa biri Süleyman Aras diğeri Tufan Manas olacak inşallah 🥰
serife_ynmz kizlar benmkide erkek.esim babasinin ismini koymak istedi.bende ek isim eklicem.kayn babamn ismi mevlüt.bende yağız eklesem uyumlu olur mu sizce.
Elifcek serife_ynmz olur niye olmasın bizde öyle yapıcaz erkek olursa rahmetli kayınbabamın adını koymayı istiyoruz yanına da ikinci ismi koyacaz ☺️ Ya şöyle düşünürsek mesela kayınvalidemin yanında çocuğa kızmak istesen kayınbabamın adıyla bağırsam sanki zoruna gider mi diye düşündük yanına ikinci ismi de koyalım diyoruz 😅