Kubuuu1 Mucizemm2 kuru kayısıyı şekersiz bol taneli komposto yapın bol su tüketin ben dolaba tazesini attım erik ve kayısıyı onları da inşallah yapacağım. Kuzenim de son ayında yapmaya başla sütün daha çabuk hemen gelir dedi inşallah öyle yapacağım
Asafsmom Mucizemm2 Bi arkadaşım gögsüne sıcak suyla masaj yaptığını söylemiştim ve bol bol su içtiğini söyledi doğumum çok yakın bende yaptım masajı sabah uyandığımda gögsüm akmıştı
Hzlhakko Mucizemm2 vitamalt eczanelerde satılıyor ama stok sorunu var şu an orada bulamazsan e bebekten promalt içeçek sipariş verdim birde bestlak damlayı dene derim bende hiç yoktu nerdeyse kesiliyordu onlar sayesinde 2 bazen 3 öğün veriyorum sütümü
Zehralismail Mucizemm2 annem küçük kardeşim doğduktan sonra yengemin tavsiyesiyle papatya çayı içmişti. Papatya çayı içtiği gün sütünün rengi bile daha sarı gibi oluyodu ve sütü çok oluyodu. 2 yaşına kadar emzirdi. Hep aklımda bu. Bende denicem.
Deletedmom0041 Mucizemm2 ben sadece su içtim. Çok şükür yetiyor sütüm. Ama herkes de böyle olmuyor ne yazık ki... malt içeceği duymuştum ama büyük ihtimal onda da şeker vardır. Ev yapımı meyve suları tüketebilirsiniz özellikle kayısı gaz sorununuza da iyi gelir