Kdrkdr Mavi deniz tıp Murat ishakoğluna gidiyorum. Ama bildiğim kadarıyla Alfa tıp merkezinde yeni görevi. Çok tatlı ve güler yüzlü deneyimli biri. 40 tl muayene ücreti😍
nurcinsoylu Menekse35 bende 18. Haftadayım canım çok gaz sancım var karnım davul gibi seninde olmuş muydu
rukiye0906 Aleyna-45 paket halinde yapmışlar 300-600-1000 tl hangisini seçersen eğer istemezsen senin tercihin tabi ama ben ilk bebeğim olduğu için özenmek istedim kendi süslememizi kabul etmediler fotoğrafçı için de aynı durum geçerli
cerrah61 rukiye0906 Su Hospital e gidiyorum doktorum Ümran Özer cok memnunum şimdilik cok anaç bir yapıya sahip ve yaşının vermiş olduğu tecrübe de var inşallah sonuna kadar gidicez 👍🏻
Egeliiii rukiye0906 ben medicalpark Zekeriya Güner’e gidiyorum 6+4 hamileyim 2 gün önce bi kanamam oldu sağolsun çok yardımcı oldu güler yüzlü herşeyi sormadan söylüyor
Egeliiii rukiye0906 bende Üçkuyular tarafında oturuyorum egepol doktorları iyi diyorlar ama Doğumda sezaryene çok yönlendiriyorlar diye duydum bide gece Doğum başlarsa nöbetçi kimse o giriyormuş bu yüzden üçkuyulardan Karşıyaka’ya gidiyorum
utnuspirinc ballicoreklerim cinarlida dogum icin ne kadar dediler bende onur beye gitmek istiyorum da ☺️
ballicoreklerim utnuspirinc arkadasım 10 gün önde doğum yaptı 2800 demişler biz konuşmadık henüz kontrolde konuşacağım
Menekse35 nurcinsoylu bende çok olmamıştı gaz sancısı ama normal o dönemlerde olur ılık duş al ayaklarını biraz yüksekte tutup uzanırsan azabilir öyle biliyorum bende. 🤷♀️
Cansu85 Merve9335 muayene ücretini heryere her 10-15 günde gittiğinizde veriyosunuz. Doğuma 5 bin isteyenlere muayene ücreti vermiyormusunuz siz? Baştan beşi verip sınırsızmı oluyor herşey?