Duuyguum Sabah akşam iç dedi dr um içmeye başladım ama etkisini gören var mı merak ettim bide perine masajı yapıyor musunuz Doğumu hızlandırmak kolaylaştırmak iÇin
defne55 Duuyguum adaçayı denedim faydasını görmedim perine masajı da cesaret edip yapamadim ama ona rağmen 3 saatte sıkıntısız doğurdum geldim😂😂 inşallah sende benim gibi olursun ❣🤲
_Kubra_ Duuyguum banada ayaklarını iki yana açıp yer sil dedi gelseler artık çok yoruldum hurma falan deniycem bugünlerde🙈
ezehra Duuyguum hiçbir şey ile yaramıyor. Bebek nasıl gelmek istiyorsa öylr geliyo valla 😃 benim sezeryan olduğuma herkes şaşırdı 🤦♀️😃
Esrayusuf Duuyguum duygucum hayırlısıyla ne zaman Doğum olabilir inş sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş bizde bugünleri görürüz 😘 Benim bebeğede doktor erkek dedi yarın veya bugün kontrol var tekrar gidicem bakacak tekrar hayırlı sağlıklısı olsun inş 😘
Duuyguum Esrayusuf allah bağışlasın önce sağlık versin sonra gönlüne göre versin doğurmak istiyorum artık Esra uykular haram oldu ağrılar baş belası off nerelerden dert yanacağımı şaşırıyorum İnan ki
Duuyguum ezehra bende şaşırdım sana 😃 benimki de meraktan işte geleceği varsa gelir napim ama gelsin artık ya 😣
ezehra Duuyguum gelir gelir az kalmıştır artık demi hazırlıklar bitti mi 😍 sağlıkla kavuşta gerisi boş tabi ben üzüldüm normal olmadığı için ama çok şükür kızım sağlıkla geldi ya yeter 🤲❤️
defne55 Duuyguum ilk doğumum oldu 1 hafta öndeydi bebeğim 3600 doğdu 3 saatte normal doğum yaptım yani vakti zamanı gelince kaç kilo olursa olsun doğuyor o
Duuyguum defne55 allah bağışlasın 🙏ben neyi anlamıyorum aslında biliyor musun dr lar neden Sezeryan diyor hani sağlık problemleri olur anlarım ama şu zamana kadar geldi geldi gelmedi sezeryana alırım niye diyorlar acaba