Hayırlı sabahlarımız olsun inşallah
gece sol tarafımda sancı hissedince acile gitmek istedim 2gündür ara ara devaö ediyordu gittigimizde acildeki doktor bebegin suyunun ciddi oranla azaldıgını az oldugunu % 90 sezeryan %100 erken dogum olacağını hazırlanmam gerektigini sabah en erkeninden kendi doktoruma gitmem gerektigini böbrekmydi akciger miydi onun için igne yaptırmam gerektigini 2 hafta sonrada bebegin sezeryanla alınması gerektigini söyledi şok olduk tabi cıktık ordan annemlere dogru giderken yol üzerinde medicalpark hastanesine geldik burdaki doktorda aynısını söyledi ama yatış istedi kontrol etmemiz lazım diye tahlil yapıp serum taktı sabah gelecek doktorun karar verecegini korkulcak birşey olmadıgını 28. haftada bile bebeklerin doguğ sağlıklı olabildigini söyledi tabi böyle birşey beklemedigim için ben duymuyordum söylenenleri 32.haftamdayım tam 34 haftada planlı sezeryan düşünülüyor ne kadar ciddi oldugunun farkındayım ama başına böyle birşey gelen 34. haftada dogum yapmış cocugunu sağlıkla sarmalamış anneler varmı diye merak ettim bana sabah olmuyor bu odada içimi rahatlatmak istedim 🙏🏼🙏🏼🌸