Hakbas2020 Bebişinin hareketlerini vajina içinde sezaryen dikiş yerinin de altında hisseden varmı ya bnm bebiş şuan resmen şeyimin içinde kıpırdanıyo ya
gurcem Hakbas2020 evet canım ıstenılen pozısyonu almıs bana doktorum oyle demıstı.Yanı hersey yolunda☺️
Oguzaysel Hakbas2020 ya tam istediğim soru bu kadar olur şuan çıldırmak üzereyim bütün gece alt tarafımda bir ağırlık vardı ve bebek sanki vajinamda 😥 biraz daha vakit geçsin doktora mesaj aticam diye bekliyorum ( 31+2 )
Lamiyye Gunaydin kizlar dunden bugune bebeyimin haraketleri azaldi ve hafifledi gecen hafdada ayni bu gunlerde boyle olmusdu telasdan doktora gitdim hersey normal dedi sizde yasadinizmi boyle bisey haraket ediyo ama eskisi gibi aktif sert diyil elimi koyunca ya boyle pit pit gibi vaginamda his ediyorum
Ahuzd Lamiyye Günaydın bi defa bende yaşadım ,sol tarafa yatıp bekleyince hareket etti , birşeyler sonra soluna yat bi dene👍🏽
Lamiyye Ahuzd haraket ediyo etmesine de ama ikigun onceki cocuk gibi diyil karnimdan disarinfirliycakdi ikigun oncesine kadar bide dun aksam toplanmalarim cok oldu ayaga kalkinca geciyodu uzaninca oturunca toplaniyodu bebek ve idrarim olmadigi halde sanki idrarim gelmis gibi oluyodu korkdum doguruyomuyum diye😂
Ahuzd Benim genel bir karnımda sertlik sorunum var,rahim genişlemesiymiş,ilk gebeliğim diyebilirim çünkü ilki 3,5 aylıkken sonlandırdık,fakat baya son 2 haftadır evden tek başıma çıkamaz oldum 😣
1seda1belinay Lamiyye benimde aynı canım 🤷♀️ bırde Cook asırı tuvalet ıstegı basladı oyle boyle degıl 10dkda bir sanki kuck cocuk gbi altıma kacrmıs hissi veriyor artık bu durum. İlk kızımda boyle cok tuvalete gitmedim ya bunda korkuyorm da acıkcası normalmıdr.
Ahuzd Lamiyye 😽 büyüdükçe hareket tabi zorlaşıyor yine de bi git doktora için rahatlasın .benimki en çok hareketini dün yaptı sanırım “çocuk içerde partiliyor “ dedşm artık 🎃
Ahuzd Oguzaysel evet sertleştikçe bi yerde oturup dinlenmezsem aşağıya doğru bi kütle çekiyor kendini . Doktor normal dedi , etrafımda son aya kadar gezip tozan hamileleri görünce 👿 daha büyük sorunum olmasın dşye dua ediyorum.
Lamiyye 1seda1belinay bendede ayni idrara cikma ama aksam cok qaripdi hic oyle olmamisdim burdada yazmislardi toplanmalar erken dogumu tetikler diye korkdum bu kadar gelmisiz yolun yarisina kadar insalah saglikla kucagmiza aliriz ben doktorumu aramaya utaniyorum kabizlik problemim vardi onuncin bu ay cok aradim simdi utaniyorum bide hasdasi cok olan doktor telefona gec cevap veriyo tekrar aramyada utamiyorum
1seda1belinay Ve ozeldekı doktorum dogum ıcn gun vermstı sımdı devlete gidiyorum bu doktrm ise sordgm halde daha cok erken diyor gun vermek ıcın neresi erken dedım sonuc ta sezeryan yanı.
Oguzaysel Ahuzd gece sanki delirecek gibiydim evde yanlız olmasam kesin acile giderdim şuan o kadar yok ama vajinamda sızı var 😪 yakındaki hastaneye gideyim diyorum bi baksınlar en azından
Oguzaysel Hakbas2020 gittim canım şancı çıktı akşama kadar hastanedeydim serum filan verdiler şimdilik sıkıntı yok bakalım
Hakbas2020 Ahuzd bende sizin gibi çok fazla yürüyemiyorum biraz yüriyim karnım sertleşiyo oturma ihtiyacı duyuyorum daha fazla gidemiyorum bebek aşağıda mı yukarda mı ?