Mbceylanli goflak akşam tam saat 8 de alman Lazım canim. Yeni randevular o ara açılıyor ve hemen doluyor
goflak Mbceylanli nerden nasil alicagimi bilemiyorum canim 🙁 daha aramadigim yer kalmadi. Cerrahpasanin sayfasinada baktim online randevuya tikliom acilmio hic. Baska nasil alinabiliyor bana yardim eder misin canim 🙁
Mbceylanli goflak Cerrahpaşa tıp fakültesine gireceksiniz ordan hasta girişten giriş yap. Daha sonra kadın Doğumu seç sayfanın sağından ve ordan prof dr alı benian çıkıyor ama doktorun sayfası tam 8 de yükleniyor hemen Alman lazım kalmıyor çünkü
Babyboy Zagrozunannesi Ya ben Özele gidiyorum takip için doktorum detaylı istedi bende gittim Bağcılar devlette bakmadılar riskli bir durum yok dediler şimdi bu Dr. Ali beye gitsem aynı şeyi der mi acaba boşuna gitmiş olmayım yoksa randevu alınca direk bakıyor mu ? 🤔☺
Merallllll Şimdi ben randevu aldım Ali beye.direk detaylı ultrasonamı bakıyor yoksa normal kontrol mü
Eliftuba İki seçenek var poliknklik mi seçicem mesai dılı mı.poliklinkte 10dkda bir randevu var bu kadar sürede ayrıntılı bakamaz herhalde
Nisannn Zagrozunannesi ayy çok teşekkür ederim. 😅 birkaç yerde okudum bekleme alanına bile almıyolar diye şimdi çok sevindim.
Eliftuba Zagrozunannesi mesai dışı seçmedim normal aldm randevuya gittim detaylı yaptılar sorun olmadı yani 👍🏻
Zagrozunannesi Nisannn yok ya her yere geldi benim eşim😂benden heyecanlıdır da😂3 4 kışı gırdıklerını bıle gördüm yani aılecek gelmişlerdi😂
Nisannn Zagrozunannesi hadi ya 😂😂 normalde devlet hastanelerinde hastadan başka kişi alınmadığı için sordum o zaman süper 😂
Zagrozunannesi Nisannn burası zaten unıversıte hastanesı olduğu ıcın bi de ücret alıyolar senden 125 tl bi zahmet alsınlar yani içeri aynı özel gıbı oluyo sonucta😂😂
Zagrozunannesi Nisannn ben 20 de gıttım sonra 22 de tekrar çağırdı tam olarak kalbi 22 de gelısımını tamamlamış oluyo sende 22 de gıt bence bı de erkenden randevu al sonradan randevu bulamıyosun🤗
Nisannn Zagrozunannesi sisteme girdiğim zaman 1 haftalık randevu gözüküyor canım daha erkenden alma şansımız var mı