Deletedmom6 EymenTuana Ben gün-de 2 3 litre su içerdim bebeğin suyu fazlaydı diye bi ićmiyim bakalım nolacak dedim . Normale döndüm artık eskisi kdr çök içemiyorum 2 yada 3 bardak
hunilimom EymenTuana ciğerlerin susuz kalır canım senin için kötü olur bebek susuz kalır gözünün önünde sürahi ile tut gir çık iç
Noyan EymenTuana çok kötü bende içemiyodum kum ve taş düşürmeye başladım bundan dolayı çok sancılı idrarda kan çıktı şimdi zorla da olsa içiyorum. Gözümün önüne ölçüyle koyuyorum bebek içinde çok kötüymüş içmem gerekiyor kendini zorla 2-2.50 litre içmen lazım
Kubra_s EymenTuana enfeksiyon başta olmak üzere bir çok sıkıntı çıkarıyor bende fazla içemiyorum günde 3-4 bardak su ve bir şişe maden suyu içiyorum
Deletedmom6 Deringoksu Yok onunla alakası yok ztn fazla su içtiğimiz için suyu fazla olmuyor. Demek istediğim dedim bklm biraz azaltayim su içmeyi bir daha hiç icmemeye başladım
Poncikveannesi Su içmeyi sevmiyorum aklıma da gelmiyo ama susuzlukda çarpıntı yapıyo bende korkudan içiyorum günde 3-4 bardak
Ronii EymenTuana Bende hamilelikten önce de 3 litre iciyordum suan da azaltamadim suyun üstüne ayran,limonata cay bulduğum bütün sivilari iciyorum bu yuzden de tuvaletle aşk yasiyorum dogal olarak 🤦♀️😂
OzgeGunes Ben bir hafta az içtim. Çünkü çok sıkılmıştım sürekli tuvalete gidiyordum. Birkaç gün sonra her tuvalete gittiğimde böbreklerim fena halde ağrıdı taş düşürüyorum sandım hemen su içmeye başladım ve ağrım iki güne geçti
Deletedmom2224 EymenTuana böbreklere çok zararlı kum yada taş dusurebilirsinjz ayrıca idrar yolu enfeksiyonu da olabilirsiniz yani bunların hepsinin dolaylı yoldan bebeğe de zararı var erken doğum gibi o yüzden bolbol şu içmeye gayret edin