Ayzem_25 Hanımlar yarın detaylı ultrasona gireceğim . Özel hayat hastanesinde ultrasona giren var mı ? Bazen hastenelerde bebekte şu sıkıntı var deyipte başka hastanede yeniden yaptıran var mı ? __
Yagmuraysann Ayzem_25 mükemmel ilgileniliyor detaylıca her damarına bakıp kalp ritimlerini çok dikkatli dinliyor içiniz rahat olabilir ben çok memnun kaldım inşallah sizde memnun kalırsınız ☺️
Ayzem_25 Deryadefne23 Herşey çok güzel geçti oğluşumun şükür herşeyi gayet güzel dedi . Sırtını döndü yüzünü göstermedi Kuzum ama olsun şükür sağlıklı Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun .
Ayzem_25 Yagmuraysann kesinlikle bayan Radyoloji uzmanı vardı Fatma Hanım çok ilgilendi bebeğimin herşeyine detaylı tekrar tekrar baktı bilgilendirdi.Çok memnun kaldık . Şükür sıkıntısız güzel geçti . Canım sen hangi doktora gidiyorsun orada ? Benim doktorum Nail’e Gökçe hocam
Yagmuraysann Ayzem_25 Hilal cankılıça gidiyordur fakat Bu ay Naile Gökçe hanıma geçtim inşallah 3 aralıkta Naile hanımda muayneme devam edeceğim ☺️
Ayzem_25 Yagmuraysann Nail’e Gökçe hanımı aynı hastanedeki başka tanıdık aile doktorumuz tavsiye etti memnunum doktorumdan .