Selinsu 31.haftadayim bebeğim cok haraketli ya normal mi bu tatli yiyip yememekle alakali degil. Günün her saati hareketli hic uyumuyor sanki ne biliyim normal bisey mi bu😄
Noyan Selinsu valla 24 haftadayım o kadar hareketliki anlatamam maşallah bide sert tekmelerimiz var . Aynı durumdayız benimki erkek
Damla0x Selinsu bende dün 30+1 oldum çok hareketli oldu kızım, anlayamadım, kaburgami teklemiyor,idrar torbama basıyor çıldırdı sanki 😆 sanırım bu haftalarda bebislere birşeyler oluyor
Farahmelis Selinsu aynısını bende düşünüyorum hiç uyumuyo sanki doğduktan sonra da böyle olacak heralde. Zalım gecelerr bizi bekliyo 🙈 herşeye raZıyız şaka bir yana. Bu arada benimde kız 👸🏼
ezoterik Ya ben de 23.haftadayim bizim kizçe de çok hareketli aksam ona dogru cosmaya basliyo su an gece oldu hala devam ediyor icimde bir karate kid var sanki🙈ama gün icinde de hissediyorum isteyken falan eger doğunca da boyle olursa gece uykusu yalan oldu bi de surekli oesinde kosturucaz sanirim bu hareketlilikle eyvahlar olsun🙈anne karninda nasilsa öyle devam eder diye de surekli korkutuyolar ama bakalm🤦🏻♀️
OznurC Hafta bitmek üzere özellikle gece artık saat bile belli yani içerde horonlar halaylar taklalar var bence 😂😂 ama kızım ilk hissetmeye başladığım dan beri maşallah hep hareketliydi zaten sadece ultransona girdiğim zamanlarda aşırı utangaç asla poz vermeyen ve yüzü sürekli bana dönük bir bebek Maşallah doktorumuz bile sana çok bağlı olacak bu kız diyor artık 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Nuraslanklc Aynı benim oğlum😂😂bi insan evladı hiç mi durmaz ilk hissetmeye başladığımdan beri gün 24 saat 20 saati hareket halinde ultrason da falan doktor doğru düzgün görüntü alamıyor her gittiğimde hareketli hareketleri iyi diye belirtmeden geçemiyor 😅dedim artık o konuda bi şüphem yok şükür
ZmrtDilaa 38.3 Sağlıklı Bebekler Hareketli Olurmuş Benim Kız Hiç Durmuyor Yaramaz Olacak Dedi Dr Usg Hiç Yüzünü göstermiyor inat yay bebişiiii