Meryemak 21+3 haftalığım bi kaç saattir sanki midemde kelebek uçuyor kanat çırpıyor gibi bi his var ne olduğunu çözemiyorum. Böyle bişey başına gelen oldu mu
Meryemak [silindi] nasıl yani 🤷🏼♀️ Bebek Hareketi gibi değil ki bebeğimin hareketini daha önce hissetttim
[silindi] Meryemak tamam da bebek her zaman tekme atmaz. İçinizde kayar döner her zaman tekme yemeyeceksiniz
Cnhem Bebeğinizin hareketleridir bende ilk hissettiğinde tedirgin olmuştum şuan sürekli o hareketleri takip eder durumdayım.
Ceylanyusuf Merhaba anneler bende bugün hava güzeldi diye koltuk da uzanmıştım ve ara ara göbeğimi açıyorum bugün de tam güneş olduğu yerdeydim göbeğime de vuruyordu kızım da çok hareketlendi sizde kötü bisey mi yaptım
[silindi] Ceylanyusuf hayır tabiki de D vitamini şifadır. Hem ona o güneş ulaşmaz anne gözüme güneş geliyor pozisyon değiştir demez yani 🙂 ona etki bile etmiyor o güneş. Millet yazın hamileyken denizlere giriyor takmayın kafanıza
Ceylanyusuf Meryemak aynen canm valla hemen kıvır kıvır oldu ama ne biliyim ilk anne olucam korkularım çok onun için
NNeslihaNN Meryemak bebek hareketleri onlar daha ilerki haftalarda daha kuvvetleniyo sanki oyun oynuyo içerde 😇🐣👶