tgbactn öncelikle geçmiş olsun bana 30. Haftadan sonra hamileliğimi zehir eden noktaydı. Önce karın bölgemde başladı ve koltuk altı, göğüs , eller, kollar ayak , bacaklar, sırt bölgem ve kuyruk sokumum olarak devam etti. Ama küçük beyaz sulu kabarcıklar halinde. Kaşıntıdan artık vücudumu kanattım. Gece 9’da başlıyordu sabah 10-11’e kadar. Öleyim diyordum artık. Karaciğer ve safradan şüphelendik birşey çıkmadı. Birgün Egzama ilacı , birgün mantar ilacı , birgün çatlak ilacı , birgün krem antibiyotik ve kortizonlu ilaçları her gidişimde ayrı ilaç. En son doktor değiştim tabi 25 gün sonra üniversite hastanesine gittim. Uyuz bulaşmış kortizon dahada arttırmış dediler. Yıkıldım. Metrin diye bir krem verdi yatmadan önce temiz vücuduma sürdüm 8-12 saat vücudumda kaldı sabah duş aldım. Komple evi dezenfekte ettirdim iğneden ipliğe. Ve şimdi iyiyim. Şimdide sırtımda boynumda göğüslerimde kaşıntı oluyor. Enzimler yine normal çıktı. Ne kadar dar giyersen ne kadar ısıya maruz kalırsan kaşıntı artacak. Kesinlikle parfüm ve deodorant kullanma kimyasala yaklaşma. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum rahatım çok şükür. Ama öldüm öldüm dirildim.